fbpx

Det hyggelige 4-stjernede Hotel Tonnara Trabia giver jer en fantastisk base, når I skal besøge Siciliens mange perler eller ønsker at slappe af ved poolen.

Sicilien har intet mindre end 2528 timers solskin om året og er en perle, som mange ikke har udforsket endnu. Sicilien får det bedste frem i folk, og det er ikke for sjov at Platon, Arkimedes og Goethe tog til øen, for at løse livets mysterier. Sicilien giver ro i sindet - og et ophold på Hotel Tonnara Trabia er ingen undtagelse!

Hotellet

Hotel Tonnara Trabia ligger helt ud til havet og er skjult væk fra trafikken, så I ikke bliver forstyrret under opholdet. Hotellet har en privat strand, som ligger et stenkast fra resortet. Hotellet ligger ca. 50 km fra Palermo.

Hotellet er flot, nyrenoveret, indbydende og personalet gør alt for, at I får den bedste ferie. I Hotel Tonnara Trabias store pool kan I køle jer ned, hvis vejret bliver lidt for varmt.

I den hyggelige restaurant serveres typiske Sicilianske delikatesser, og det er også her, at I får serveret de måltider, som er inkluderet i prisen (morgen- og aftensmad).

Hotel Tonnara Trabia har under renovationen også fået en spa. Selvom I næppe kommer til at bruge meget tid på værelset, så er det rart at have et flot rum, og det har I her. Alle værelserne er udstyret med aircondition, LCD-tv med internationale kanaler og pengeskab.

Området

Når I er på Sicilien, må I have det hele med. Besøg mørke Catania, hvor husene er lavet af lavasten fra den aktive vulkan Etna, der bestemt er et besøg værd. Besøg Messina, hvor det er en oplevelse i sig selv at se den smukke natur. I må ikke snyde jer selv for en køretur på ”barok-ruten”. Turen starter i Noto, der er en af de bedst bevarede historiske byer på Sicilien. Ruten er 70 km og går igennem Ragusa, Ispica og Modica, hvor de mange seværdigheder lægger op til stop undervejs.

I Palermo er der stor kulturel diversitet, hvilket byen har fået gennem tiden. Det er svært at finde andre italienske byer med et så mangfoldigt præg som Palermo.

Palermo er overordentlig spændende at besøge, fordi du fornemmer tilstedeværelsen af forskellige imperier og fordi det er en levende by med spændende restauranter, cafeer, museer, markeder, monumenter og gode muligheder for shopping af enhver slags. Alt dette finder du bare 30 km. fra Hotel Tonnara Trabia.

Vindrose Rejser tager forbehold for tryk- og tastefejl

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja Indendørs og udendørs pool
Børnepool Ja
Strand Ja
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja Der er gratis parkering
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Ja
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
Hotel Tonnara Trabia
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Afrejse fra København


Hotel

Dobbeltværelserne på Hotel Tonnara Trabia er lyse og smagfuldt indrettet med aircondition, LCD-tv med internationale kanaler og pengeskab.

Rejsen inkluderer:

 • Fly t/r fra København til Catania
 • 8 kg. håndbagage pr. person
 • 7 overnatninger på Hotel Tonnara Trabia
 • Halvpension
 • Billeje hele ugen - Opel Corsa eller lignende, inklusiv lovpligtige forsikringer og fri kilometer

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Halv pension
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Hotel Tonnara Trabia Hotel Tonnara Trabia Hotel Tonnara Trabia Hotel Tonnara Trabia Hotel Tonnara Trabia Hotel Tonnara Trabia
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image