fbpx

Sicilien er den største af de italienske øer, og en ferie på Sicilien byder på noget helt specielt!

Øen ligger ud for Messinastrædet og er omgivet af det Joniske og Tyrrhenske hav samt Middelhavet. Enhver, der tager på en rejse til Sicilien, kan dykke ned i alt det øen har at tilbyde. Og det er langt fra småting!

Rejse til Sicilien for at besøge en af ​​perlerne i det sydlige Italien. Her får du mulighed for at opleve øen gennem naturen, historien og traditionerne.

Naturen rummer bjerge, bakker og frem for alt havet med dets utrolige farver og krystalklare vand. Siciliens store vulkaner symboliserer den uimodståelige skønhed og vitalitet, der hersker i den utroligt charmerende region. Vulkanen Etna, den største aktive vulkan i Europa, ligger på Siciliens østkyst. Det er en af de mest populære attraktioner for dem, der ønsker at udforske regionen. Gennem århundrederne har dens spektakulære udbrud skabt det unikke landskab.

En ferie på Sicilien er heller ikke komplet uden et besøg til de mange øer, som omkranser Sicilien. De er alle meget charmerende, men især de Æoliske Øer fortjener at blive nævnt.

Øgruppen består af syv øer: Lipari, Vulcano, Stromboli, Salina, Filicudi, Alicudi og Panarea. På øerne kan du dykke ned i havets dybe blå, tage på udflugter og besøge de mange huler spredt langs kysterne, slappe af på de små strande og nyde god lokal mad.

Gå på opdagelse i historien

For kulturentusiaster er en rejse til Sicilien en kilde til viden, historie, kunst og kultur. Berømte forfattere rejste til Sicilien på grund af det milde klima og fortryllende omgivelser for at finde deres inspiration.

Forfattere som Salvatore Quasimodo, Giovanni Verga, Luigi Pirandello, Leonardo Sciascia og Tomasi di Lampedusa fandt netop dette på den smukke ø. Det er blevet til nogle fantastiske værker herunder ”Leoparden” og ”Huset ved mispeltræet”. Det kan klart anbefales at gå i de legendariske forfatteres fodspor, og opnå en større forståelse for de sociale, politiske og historiske forhold, der ligger til grund for deres romaner.

En ferie til Sicilien burde også omfatte et besøg til det et arkæologiske område, Agrigento, som er en af ​​Magna Graecias vigtigste byer. Gå på opdagelse i den berømte tempeldal og bliv henført til datidens atmosfære, hvor den gamle Akagras Agrigentum var centrum for magt og læring for 2500 år siden.

De imponerende og elegante monumenter strækker sig ud til havet og er omgivet af grønne olivenlunde, mandeltræer, citrusplantager og vinmarker. Besøg tempeldalen ved solopgang og se solens stråler kaste det smukkeste lys på ruinerne.

Den berømte franske forfatter, Guy de Maupassant, gjorde den smukke by Taormina kendt for alle. Han beskrev den som et historisk bylandskab, der forfører dine øjne, din ånd og din fantasi. Han mente uden tvivl, at hvis man kun havde en enkelt dag at tilbringe på Sicilien, skulle det være der. Du finder den lille juvel midt imellem de flotte byer PalermoMessina og Catania.

Spinner Indlæser...

Regioner i Sicilien

Trapani er en charmerende by beliggende på den vestlige kyst af Sicilien, Italien. Byen, som er hovedstad i provinsen Trapani, er kendt for sin histo...
En ferie i Messina på Sicilien giver mulighed for fantastiske oplevelser. Provinsen lægger op til dagsture, hvor man kan se enestående natur og imp...
En ferie i Palermo er for dig, der elsker kultur! I byen finder du middelalderkirker med arabiske kupler, spanskinspirerede kirker og ikke mindst monu...
En ferie på Siciliens østkyst er for dig, der ønsker det hele på din ferie. Gå på opdagelse i det livlige område med smukke bygninger, spænden...
Trapani er en charmerende by beliggende på den vestlige kyst af Sicilien, Italien. Byen, som er hovedstad i provinsen Trapani, er kendt for sin histo...

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY