fbpx

Algarvekysten er Portugals sydligste region, og har igennem tiden været under indflydelse fra keltere, fønikere, romerne og maurerne.

Særligt nævneværdigt er kystbyen Faro, som er indgangsporten til Algarvekysten. På en ferie til Algarve finder I en gammel romantisk bydel, som er omringet af romerske murer. Her er brostensbelagte gader, og en katedral fra det 16. århundrede.

Algarvekysten er dog mest af alt kendt for at være Portugals riviera, med gyldne sandstrande der slanger sig hen ad kysten. Her valfarter turister fra hele verden for at få en fantastisk solferie til Algarve, da der her er 3000 solskinstimer om året.

Området er naturskønt, og her er både verdensklasse golfbaner, fiskerestauranter, shopping, natteliv, bådture, elegante hoteller og kulturudflugter. Det er her den typiske rejse til Algarve går til.

Albufeira

På en rejse til Algarve, er kystbyen Albufeira den mest populære på Algarvekysten. Det er fordi der er noget for alle i Albufeira. Byen har både en 2 km lang smuk strand ved navn ”The Strip”, kulturelle seværdigheder i det gamle historiske bycentrum og forlystelser.

Der hersker en international atmosfære i byen når i tager på en rejse til Algarve.

Portimão

Den tredjestørste by i regionen er Portimão, der tidligere var en fiskerby. Nu er det en turist- og handelsby, der særligt skiller sig ud på den kulturelle scene. Tag hertil hvis du er mest til kultur og seværdigheder. Syd for byen ligger den kendte strand Praia da Rocha, som er en af de absolut bedste strande.

I et land med så mange strande tæller det en del. Når I tager på en ferie til Algarve, vil I opleve, at landskabet byder på høje klipper, kridhvidt sand og transparent glitrende hav.

Lagos

Hælder I til historie er Lagos en af de mest historiske byer i Algarve. På en ferie til Algarve, vil i se, at de hvide bygninger giver Lagos et ikonisk udseende.

Lagos er en del roligere til sammenligning med det travle Albufeira. Lagos egner sig bedst til naturelskere. Dog har Lagos også en interessant kulturby.

Vilamoura

Vilamoura er en lilleby som ligger imellem Faro og Albufeira og har knap så meget kultur, men til gengæld en sofistikeret stemning over sig, og den dyreste by på Algarvekysten.

Her er der adskillige golfbaner at boltre sig på og et væld af restauranter. Stemningen er afslappet, stilet og hyggelig. På en rejse til Algarve er her kvalitet for pengene.

Faro

Et sted de fleste turister kommer forbi på en rejse til Algarve, er byen Faro. Byen byder på mere kultur – særligt i den gamle bydel. Her hersker ikke en resortstemning som langs resten af Algarvekysten.

Tavira

Tavira er en skjult skat i den østlige del af Algarve. Her er færre turister og mere autencitet – perfekt for jer der ønsker mere rolige omgivelser på en rejse til Algarve. H

er hersker en charmerende stemning over byen som har en lang historie. Tavira har været en vigtig havneby, men har været ødelagt af et jordskælv tidligere. For at komme til strande herfra, skal man sejle i et kvarter.

På en ferie til Algarve, kan man her nyde middelhavsmad og de flotte omgivelser.

Sagres

Sidst og mindst er der byen Sagres, som er den vestligste by på Algarvekysten. Den er nemlig en lille by og her emmer af autencitet. For de portugisiske opdagelsesrejsende, var dette en vigtig by.

På en ferie til Algarve, er her en følelse af at man har nået for enden af verden. Dette er byen med de fleste solskinstimer.

Snyd ikke jer selv for en uforglemmelig oplevelse på en rejse til Algarve.

Spinner Indlæser...

Regioner i Algarve

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY