fbpx

Swinoujscie er opkaldt efter floden Swina, men byen bliver ofte kaldt landet med de 44 øer.

Swinoujscie ligger nemlig på øerne Uznam og Wolin og er omgivet af en masse øer mellem Østersøen og Szczecin Bugten. Uznam vokser hele tiden, da vinden gør at Swina-floden løber ind i landet og dermed skaber mere sand. Det er med til at give byen Polens bredeste strande.

Swinoujscie er kendt for sit behagelige mikroklima og den lange strandpromenade, hvor alle mødes. Det er både en populær ferie- og kurby med gode indkøbsmuligheder på markeder og i de mange butikker i havneområdet.

Byen har gode hoteller, spa og restauranter.I nærheden finder du også den lille idylliske wellness- og ferieby Miedzyzdroje, som vugger smukt mellem Østersøen og skovene i Wolin Nationalpark.

Den polske by byder på indbydende natur, kulturliv, mange restauranter, hyggelige caféer og små butikker med ravsmykker i alle udformninger.

Derudover finder du her smukke hvide klitter og badestrand lige uden for døren. Måske du er heldig at finde en klump rav.

Spinner Indlæser...

Regioner i Swinoujscie

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY