fbpx

En rejse til Spanien er klart danskernes favorit! Vi har et udvalg af pakkerejser til Spanien. Mere end en million danske turister besøger Spanien hvert år, og i alt mere end 46 millioner turister fra hele verden følger trop. Der må være noget om snakken — Spanien er helt igennem fantastisk.

Herunder kan du se vores pakkerejser til Spanien. Landet er stort og yderst varieret. Fra Barcelona i Nord til Gibraltar i syd. Landet byder på masser af oplevelser, historie og unikke regionskulturer.

Den spanske hovedstad

Tag eksempelvis til Madrid. Spaniens hovedstad er en gammel by, som gennem tiderne er vokset ud fra de gamle habsburger og bourboner kvarterer. I dag er byen blevet formet af disse kvarterer med seværdigheder som: Gran Via, Plaza Spanien, Ciudad Universitaria, Moncloa, Austrias, Puerta del Sol og Puerta de Alcalá på Plaza de Toros. Derudover er der seværdigheder, såsom Paseo de la Castellana, Santiago Bernabéu stadion, Plaza de Castilla og Cibeles-springvandet. Som du nok kan se, byder en rejse til Spanien på et væld af seværdigheder!

Oplev Spanien uden for hovedstaden

70 kilometer fra Madrid finder du den smukke by Toledo. Det er klart anbefalingsværdigt at gå igennem og se byen. Gå eksempelvis ned til Plaza del Ayuntamiento hvor du kan se katedralen, Primada. Oplev dens flamboyante gotiske stil, den gamle retsbygning og rådhuset.

Derudover anbefaler vi at du ser de smalle gader i det gamle jødiske kvarter og kirken Santo Tomé, hvor du kan beundre det monumentale maleri “El entierro del Conde Orgaz”. Det er en af El Greco’s mest kendte værker.

Udover disse steder finder du også seværdigheder såsom la Sinagoga de Santa María la Blanca, San Juan de los Reyes, og Victorio Macho museet med sin smukke udsigt over Tejo-floden.

Det sydlige Spanien

Det er oplagt at rejse til Spanien og besøge regionen Andalusien. Her finder du byer såsom Cordoba, Sevilla og Granada.

Sevilla er kendt for sine monumenter og seværdigheder, såsom universitetet, Triana-kvarteret og klostret ved La Cartuja broen og Basilica de la Macarena. Glem ikke at opdage Santa Cruz-kvarteret, hvor sanserne forbliver fascineret af skønheden af gaderne, terrasserne og blomsterne.

I katedralen i Sevilla, den største gotiske katedral i verden, kan du også nyde en spektakulær udsigt over byen. Med klokketårnet, en tidligere minaret, La Giralda, er katedralen i dag et symbol på hovedstaden i Andalusien.

Om aftenen kan det anbefales at opleve en af de mange “Flamenco tablaos” for at nyde musikken og spansk dans.

Granada er blandt andet kendt for Alhambra og Generalife, som blev bygget i det 13. århundrede af Mohammed Ibn Alhamar, grundlæggeren af Nasrid dynastiet, med udsigt over Granada. Alhambraens tidligste bygværk er Alcazaben, som efterfølgende blev et kongelige palads. Senere beordrede del Emperador Carlos V opførelsen af et palads på det samme sted.

En tur på østkysten

På Spaniens østlige kyst finder du Valencia, der byder på seværdigheder som Plaza de la Reina, katedralen, Plaza de la Virgen, Plaza Redonda, Plaza Patriarca, facaden af palaset af Marqués de Dos Aguas, byens rådhusplads og ikke mindst Valencias markeder. En rejse til Spanien kan byde på hvad som helst. Lad os hjælpe dig med din næste rejse til Spanien i dag!

Spinner Indlæser...

Regioner i Spanien

En rejse til Barcelona er en favorit for mange, og det er ikke uden grund. Byen emmer af spansk og catalansk kultur, og du finder oplevelser for hele ...
Tag på rejse til Madrid og oplev en by, der i de senere år har udviklet sig til en af Europas mest dynamiske og spændende hovedstæder. På din rej...

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY