fbpx

Rom har alle dage været en af verdens mest fascinerende byer!

På en rejse til Rom møder du gammelt og nyt. Dette historiske træf kommer på baggrund af nogle af verdenshistoriens mest opsigtsvækkende bygningsværker, kunst og tradition, blandet med en moderne afslappet italiensk atmosfære. Italiens hovedstad vil helt sikkert betage og forføre dig!

I Rom får man følelsen af italiensk gæstfrihed. Dette koblet sammen med Roms arkitektur og atmosfære udgør en perfekt, nærmest hellig, treenighed. Det vil helt sikkert give dig den perfekte storbyferie. I Rom er der rigeligt at tage sig til og byen bliver af gode grunde omtalt som den Evige By.

Roms mange unikke seværdigheder

For de kunstinteresseret er Galleria Nazionale d’Arte Moderna (Statens museum for moderne kunst) og Borghese museet i Villa Borghese klart et besøg værd. Parken ved Villa Borghese er den mest berømte bypark i Rom og giver i den grad anledning til en hyggelig tur på fods eller på cykel.

En rejse til Rom er heller ikke komplet uden at opleve de historiske seværdigheder – f.eks. Den Spanske Trappe, som stammer tilbage fra 1700-tallet, som er en af byens mest besøgte turistattraktioner. Den bedårende trappe forbinder Piazza di Spagna med den franske kirke, Trinitá dei Monti. Af andre områder kan der nævnes Piazza del Popolo, Piazza Barberini, Renzo Pianos futuristiske Auditorium Parco della Musica og Colosseum.

Især Colosseum er en verdenskendt og ikonisk turistattraktion fra Antikkens Rom. Det blev i tidernes morgen opført som byens amfiteater og som blev benyttet til store, mægtige og blodige gladiatorkampe. Har man derimod lyst til at shoppe, er de også gode muligheder i byen. Gaderne Via del Corso og Via Condotti er de rette steder at tage til, hvis man ønsker at berige garderoben med de nyeste trends.

Oplev Rom til fods!

Den lille gå-afstand mellem alle disse steder gør ikke noget, da Rom heldigvis er den ultimative by at udforske til fods. Det kan klart anbefales at tage behagelige sko på for at fange byens atmosfære. Tag forbi Trevi fontænen i løbet af din ferie og smid en mønt i. Så er du sikker på, at du engang i fremtiden vender tilbage til smukke Rom. Med en ægte La Dolce Vita atmosfære er der lagt op til at få en fantastisk oplevelse i en af verdens bedste og mest spændende hovedstæder i Europa.

Med en rejse til Rom er der med andre ord masser af mangfoldige oplevelser!

Spinner Indlæser...

Regioner i Rom

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY