fbpx

Tag på en rejse til Gargano halvøen og få en uforglemmelige ferie. Det ligger i det nordlige Apulien i Italien, tæt på grænsen til regionen Abruzzo. Det er et idyllisk og smukt naturområde med flotte strande, hyggelige små byer og en dejlig lokalbefolkning. Lad alt dette byde dig velkommen med åbne arme.

Den store halvøs rygrad bliver udgjort af bjerget Monte Gargano på mere end 2.000 km². Rundt om bjerget finder du en fortryllende national park. Det milde klima, den høje sol og brisen fra havet gør parken til en smuk diamant, som venter på at blive udforsket. I området finder I også de to flotte søer, Varano og Lesina søen.

Området er især kendt for sine bjerge og ikke mindst nationalparken, Parco Nazionale del Gargano. Mest af alt er området kendt for sin 200 kilometer lange kystlinje. En kyst af smukke sandstrande, høje fyrretræer, bugter, klipper, klitter, huler og ikke mindst de berømte hvide klipper (også kaldet faraglioni). De rejser sig over det turkisblå hav i Baia dei Mergoli (også kaldet Baia dei Faraglioni) og Baia delle Zagare.

Nord for Gargano halvøen finder man Tremiti øerne, som er fantastisk smukke og klart et besøg værd – eksempelvis på en dagsudflugt. Halvøen er ikke så kendt blandt turister, der rejser til Italien. Derfor har det resulteret i at de smukke strande ikke er så overfyldte med mennesker. Rejser til denne destination er derfor ikke så dyre som til andre mere populære dele af Italien.

Der er også mange smukke byer langs kysten på Gargano halvøen. Her kan nævnes byer såsom Vieste, Ischitella, Monte Sant’Angelo, Peschici og Rodi Garganico. Den største af byerne er Vieste. Byens slot blev bygget i det 13. århundrede af den danske Frederik II. Et interessant kendetegn ved byen og hele området er dets slotte, som er bygget i en karakteristisk apuliansk/romersk arkitekturstil.

Spinner Indlæser...

Regioner i Gargano Halvøen

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY