fbpx

En ferie på Siciliens østkyst er for dig, der ønsker det hele på din ferie. Gå på opdagelse i det livlige område med smukke bygninger, spændende markeder og mød de lokale til en fyraftensøl. Kombiner det med vandring til toppen af Etna, solbad på de smukke strande, hop i det krystalklare hav og nyd byens traditionelle mad.

Ferie på Siciliens østkyst kan noget helt særligt. Hovedbyen på østkysten er Catania, som byder på kulturelle og historiske oplevelser og en levende atmosfære. Når man går rundt i byen, er bygninger i barok arkitektur karakteristisk.

Catania Katedralen, i hjertet af byen, er en af de bygninger I ikke må gå glip af. . Med sine elegante marmorkonstruktioner og historiske kunst på væggene, er katedralen et vigtigt stop på jeres ferie. Om eftermiddagen tiltrækker området de lokale, som nyder en øl ved en af de små lokale kiosker i de hyggelige gader. En ferie på Siciliens østkyst giver mulighed for mange oplevelser.

Etna – vulkanen på Siciliens østkyst

Etna er en af de mest kendte vulkaner i Europa. Med sine 3323 meter, er den Europas største aktive vulkan, så skal ferien på Siciliens østkyst være aktiv, så er der rig mulighed for det her. For foden af vulkanen vokser der vinmarker, figenkaktusser og oliventræer. Jo længere mod nord bliver det lidt mere goldt og tankerne driver hen imod et månelandskab. Det er muligt at køre op til Rifugio Sapienza, der ligger i 1900 meters højde herfra er der svævebane op til 2.500 meters højde. Bare rolig, I skal ikke gå de sidste 800 højdemeter. Herfra er der terrængående busser, som fragter jer det sidste stykke op.

Taormina

En ferie på Siciliens østkyst må inkluderer Taormina, som er et af de mest turistede steder på øen og med god grund. Den lille by ligger 250 meter over havet. Her har I en ekstraordinær udsigt over havet på den ene side, og vulkanen Etna på den anden side. Den indre by er spærret for trafik, så I skal parkere ude foran eller neden for ved vandet og tage kabelliften op. Den største og mest populære seværdighed i byen er det græske teater. Siddepladserne er udhugget direkte i klippen, og der er plads til 11.000 tilskuere. Når I er ved byen, så er det oplagt at tage liften ned til stranden, hvor I kan bade fra Isola Bella. En gåtur rundt i Taormina giver ikke til den sande opfattelse af Italien og Sicilien til gengæld får I nogle flotte feriebilleder og en udsigt, som ikke opleves andre steder.

Catania

Om sommeren bliver en ferie på Siciliens østkyst noget helt særligt.  Strandene bliver omdannet til et livligt feriested med skønne restauranter og god stemning. Her kan I nyde sicilianske delikatesser på tavernerne med udsigt til havet. Catania er en kystby, derfor er hof-retterne oftest med fisk og skaldyr.

Vil du vide mere om Siciliens østkyst?

Du kan læse mere om de spændende byer på Siciliens østkyst hos vores samarbejdspartner lige her.

 

 

Spinner Indlæser...

Regioner i Siciliens østkyst

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY