fbpx

Sardinien – en rejse fra Italiens fastland over et smaragdgrønt hav fører dig til den smukke ø med karakteristiske bugter og sandstrandene med det snehvide sand. Tag med på en fantastisk ferie på Sardinien. Bestil din næste rejse her.

Sardinien rammer sine besøgende med naturlige kontraster og farverne i en region, der kan prale af gamle traditioner, og en vild og ren natur.

Beliggende midt i Middelhavet er Sardinien hovedsageligt en bjergagtig region uden høje toppe og med et stort og charmerende, men alligevel bittersødt naturligt miljø. Faktisk forekommer menneskets tilstedeværelse ikke på øens natur. Store overflader bevarer stadig deres naturlige sammensætning. Med en ferie på Sardinien oplever man frodige skove med mange træer, små ørkenområder og moser beboet af hjorte, vilde heste og fugle.

Oplev Moder Naturs smukke skabelser på Sardinien

Havet hersker over denne region med sine farver, som migrerer ind i bugterne langs kysterne, mod strande og de mest populære feriesteder. Et eksempel er Costa Smeralda med byen Porto Cervo, som sin ædelsten. Her forenes historien og kulturen i antikke traditioner med et glædeligt og farverigt natteliv. Porto Cervo blev opkaldt efter sin fortryllende bugt, der minder om en hjorts gevir. Den gamle havn betragtes som den bedst mulige turistmæssige havn i Middelhavet. Porto Rotondo er også et berømt sted. Det har udsigt over den brede Golfi di Cugnana og er fuld af villaer og piazzaer.

De, som foretrækker bjergene, kan med god grund tage på ferie til Sardinien og udforske området Gennargentu. Gennargentu er den største bjergkæde på Sardinien. Med sit specielle landskab bevises det, at den bedste maler af ​​dem alle er Moder Natur selv. Denne region er ligeledes rig på både flora og fauna.

Blandt sine vidundere tilbyder Sardinien sine besøgende de nuragiske komplekser, fra det 16. til 15. århundrede f.Kr., spredt over hele territoriet. Disse monumenter er unikke for verden, der vidner om en gammel kultur, med en stor mystik over sig. De nuragiske konstruktioner blev bygget ved hjælp af store stenblokke. De er udviklet omkring et centralt kegleformet tårn, der kommunikerer styrke og kraft. Disse arkæologiske steder gør det muligt at forstå den arkaiske charme af gamle ritualer og det hjemlige liv. Af disse mange konstruktioner er Barumini-komplekset i provinsen Cagliari blandt stederne på UNESCOs verdensarvsliste.

Regionens provinser er: Cagliari (hovedstaden i regionen), Carbonia-Iglesias, Nuoro, Olbia-Tempio, Oristano, Medio Campidano, Sassari og Ogliastra.

Vil du vide mere?

Vi ved en hel del om Sardinien – men der er intet bedre end at blive vist rundt af en lokal! Lonely Planet har en rigtig fin guide skrevet af en lokal – den kan du læse lige her.

Spinner Indlæser...

Regioner i Sardinien

Alghero ligger i provinsen Sassari i det nordvestlige Sardinien. Provinsen har udsigt over det sardinske hav mod både nord og vest. Provinsen grænse...
Olbia ligger i provinsen Olbia-Tempio, med det Tyrrhenske Hav mod øst. Provinsen ligger på den Italienske ø, Sardinien. Den grænser op til Sass...

Billeder

Ingen galleri billeder til denne rejse.

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY