fbpx

Villa Monticelli

Villa Monticelli er en prestigefyldt luksusvilla i hjertet af Toscana med privat pool og fitnesscenter. Denne charmerende bolig giver dig fuldstændig privatliv og sindsro. Du kan hver dag nyde en enestående 360‹graders udsigt over UNESCO-udvalgte Val d'Orcia. Uanset om du besøger landsbyerne, nyder naturen eller slapper af i huset, så er det med base her på Villa Monticelli, at du virkelig kan forstå meningen af "la dolce vita".

Her skal I bo

Villa Monticelli er opført i en blanding af moderne design og kunst fra ejerens personlige samling. Boligarealet indeholder to store rum, der er perfekte til at afholde private fester eller slappe af med familie og venner foran pejsen. Derudover er der en stor spisestue med et bord til 12 og et kontor. Gæsterne kan nyde den 17x5 meter infinity pool med en betagende udsigt over dalen.

Huset har et moderne og fuldt udstyret køkken med to opvaskemaskiner, komfur, køleskab, fryser og ismaskine. Den største gårdhave er udstyret med grill og pizzaovn. Gårdhaven er dækket af roser og giver gæsterne mulighed for at nyde en hyggelig middag udendørs.

Huset har seks store soveværelser, der forbindes med elevator. Alle værelser er indrettet med kingsize-senge og bortset fra et enkelt med to enkeltsenge. Her kan du køle ned med aircondition. Soveværelserne på øverste etage har alle en betagende udsigt over dalen og haven, mens de på nederste etage har egen indgang til huset. Hvert værelse har sit eget badeværelse udstyret med bruser og hårtørrer. I kælderen er der et stort vaskerums med to vaskemaskiner og en tørretumbler.

Huset har også fitnessrum til den aktive gæst.

Området omkring Villa Monticelli

Huset er beliggende på en to hektar stor indhegnet ejendom og er nedsænket i total stilhed, kun afbrudt af dyrelyde og fuglefløjt. Godset er tæt skovklædt og spækket med vilde blomster. Dyreliv inkluderer gøge, fasaner, harer, hjorte og pindsvin.

Villaen er omgivet af frodige græsplæner og terrasser med flere forskellige siddepladser. Inden for ejendommen finder du en unik meditationshave, der er ideel til læsning og afslapning, og en have med en varieret rosenkollektion. Haverne suppleres af to store trægulve, der giver gæsterne en enestående udsigt over dalen og de omkringliggende byer. Gæsterne kan også nyde frisk frugt, æg og grøntsager fra husets egen køkkenhave, egne kyllinger og frugtplantage.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Der er gratis WiFi overalt i villaen
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja Der er aircondition på alle værelser
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja
Elevator Ja
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Der er vaskerum i kælderen
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Aftenstemning på Villa Monticelli
Værelse på Villa Monticelli
Værelse på Villa Monticelli
Værelse på Villa Monticelli
Infinity pool, Villa Monticelli
Udendørs afslapningsstemning, Villa Monticelli
Pool på Villa Monticelli
Fitnessrum på Villa Monticelli
Villa Monticelli set fra luften
Villa Monticelli set fra luften
Villa Monticelli set fra luften
Villa Monticelli set fra luften
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Villa Monticelli


Hus

I får hele huset for jer selv, hvor man kan bo op til 12 mennesker.

I kan kontakte os for tilbud på fly og billeje.


Værelset rummer : 12 personer
Senge : 6 konge seng
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 1
Ikke refunderbart
 
Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Badeværelse på Villa Monticelli Badeværelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Badeværelse på Villa Monticelli Badeværelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli Værelse på Villa Monticelli
Depositum gebyr200€
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image