fbpx

På grænsen mellem Friuli og Veneto ligger det romantiske Hotel Villa Luppis. Det er et gammelt kloster, som blev bygget i det 11. århundrede af Camaldolite munkene. Meget er sket siden, klosteret blev blandt andet genopbygget i 1500 efter store skader fra interne krige i Italien. I 1800-tallet overtog familien Luppis stedet og renoverede det til et flot landsted, som især blev brugt til diplomatiske og industrielle begivenheder for familien.

I dag fremstår Villa Lupis stadigvæk elegant og atmosfæren er storslået. Villa Luppis er renoveret med respekt for historien, og man kan sagtens komme til at føle sig lidt kongelig, når man har boet på stedet. Villa Luppis har 4 stjerner, 39 værelser og seks suiter. Derudover har de også en restaurant, som serverer delikate traditionelle retter fra lokalområdet. Hotellet er omgivet af en flot park, hvor I også finder pool, tennisbane, fitnesscenter samt mange gode steder at nyde solen. Der er også mulighed for tyrkisk bad, sauna og massage mod betaling.

Aktiviteter på Villa Luppis

På stedet kan I også arrangere små hyggelige begivenheder. I har blandt andet mulighed for at deltage i madlavningskurser. Ikke nok med at I får lov at se hvordan køkkenchefen arbejder, så får opskrifterne med hjem, smage maden bagefter og nogle rigtig hyggelige timer. I har også mulighed for at deltage i vinsmagning med restaurantens sommelier, hvor personen vil fortælle om områdets vine og hvad der kendetegner dem. I får selvfølgelig også mulighed for at smage på de forskellige vine.

Oplevelser i nærheden

Venedig

Villa Luppis ligger strategisk godt, når området skal udforskes. I har kun 45 minutters kørsel til Venedig. Overnatter I på hotellet i minimum 3 nætter, så følger der også en gratis transfer til Venedig med i prisen. Der er hver morgen en afgang, som I blot booker, når I er på hotellet.

Hvis der skal shoppes lidt, så har I en oplagt mulighed i McArthur Glen Outlet (samme kæde, som er i Neumünster ved Hamborg). Her kan man nærmest få det hele til den halve pris, og oven i hatten, så får I også et rabatkort, som giver yderligere 10 % rabat på udvalgte butikker.

Padova

Padova er en af de flotteste byer  i Italien. Den venetianske renæssance opstod i byen. Her finder I også Italiens næstældste universitet, hvor blandt andet Galileo Galilei underviste. Det medicinske fakultet anses i dag for at være et af verdens bedste. I må endelig ikke snyde jer for en tur i Capella Scrovegni, som har nogle utrolig smukke fresker.

Verona

Verona er meget mere end Preben Elkjærs gamle fodboldklub og Romeo og Julies ”hjemby”. Verona er, måske, en af de mest oversete byer i Italien. Byen hovedplads, Piazza Bra, emmer af liv og glade dage. Her ligger cafeerne klods op ad hinanden. Især den lokale Amarone-vin kan anbefales her.

Det er også her, at I finder byens vartegn, Arena de Verona! Det gamle amfiteater i mormor er det bedst bevarede i verden. Om sommeren bliver der opført det ene stykke efter det andet. Hele pladsen bliver brugt til rekvisitter og kulisser.

For enden af gågaden finder I Casa di Giulietta — Julies hus fra Romeo og Julie. Det er her Romeo og Julie bekræftede hinandens kærlighed. Eller det vil sige, at det var her Veronas turistkontor har opdigtet, at de bekræftede hinanden. Det er faktisk en gammel kro og i øvrigt har selv samme turistkontor base i bygningen. Balkonen blev først tilføjet i 1936. En anden lille detalje er, at Romeo og Julie aldrig har eksisteret, kun i Shakespeares fantasi.

Historien om de to går igen i hele byen, hvor I også har mulighed for at besøge Tomba di Giuliette (Julies gravsted). For en lille skilling viser kustoden gerne kapellet, hvor broder Lorenzo viede de to inden Romeos flugt fra byen.

Det kan godt være at Piazza Bra er den mest kendte i Verona, men Piazza dei Signori er den smukkeste. Den bliver også kaldt Piazza Dante. Navnet skyldes, at Dante var gæst her, da han flygtede fra Firenze. Midt på pladsen findes en flot statue af ham.

Trieste

Trieste er regionens hovedstad og ligger hvor Italien møder Balkan. Byens storhedstid var dengang byen var under Østrig-Ungarns fane, og var deres eneste større havn. Handelslivet blomstrede, og mange varer blev hver dag sendt ind og ud af byen. I dag er Trieste en af regionens største attraktioner, og byen er fortryllende. Her er de fleste seværdigheder i gåafstand fra Piazza dell'unita d'Italia. Byens historie viser sig ved første blik, hvor især bydelen nord for Canal Grande er østrigsk inspireret. Men også Børsen bærer præg af historien. Triste har mange pladser, og med pladser kommer der også cafeer. Det er oplagt at besøge cafeen Pasticceria Pirona, hvor James Joyce skrev indledningen til ”Ulysses”. 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis WiFi overalt på hotellet.
Pool Ja Der er to pools på Villa Luppis.
Børnepool Ja
Strand Nej
Restaurant Ja Hotellet har egen a la carte restaurant.
Aircondition Ja Der er air condition på alle værelser.
Kæledyr tilladt Nej Kæledyr er velkomne uden beregning.
Parkering Ja Mulighed for gratis, overvåget privat parkering på stedet. Der er også handicapvenlig parkering.
Elevator Ja
Reception Ja Der er døgnåben reception på hotellet.
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Vask og strygning mod gebyr
I by eller landsby Nej
Tennis Ja Der er tennisbaner ved hotellet.
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

E9410609-6687-4F5F-8713-F26009809724
E406FD13-0CCF-4D04-8ADA-C0B54685F6BA
F03B2AE9-5DE4-4E68-8ADC-7CCA14557E3C
0922ED8A-A3BE-4DDB-B3C4-BD932104DAD8
F5E2E5AC-701D-4F59-A1AD-FC6FD1E0A442
1233AD19-7F1D-4556-A40B-FD910FF45003
69CA94E1-05A3-408F-9724-89B5E30BF80A
096CAC56-BDE4-4975-BC6B-C91D72557EF9
A1983425-C5E0-4A7F-B505-B12F62582C38
95F99D7C-C8DC-48B7-ACA3-63F916CADD88
9436ACF7-9BB8-41BA-B3CE-DC99BD8ADAB9
962032F5-4FB7-4371-9476-874484062C5A
A90C28E3-33AC-4AEF-BA25-01379129256A
BF65A55D-20B2-47DD-AD8A-96202754C221
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Classic dobbeltværelse


Hotel

Classic dobbeltværelse på Hotel Villa Luppis. Charmerende og rummeligt værelse på 24 kvadratmeter. Classic dobbeltværelserne er med parketgulv og dejlig udsigt til haven. Der er eget badeværelse med toilet og brusebad. 

Classicværelserne har desuden gratis WiFi, satellit-TV, aircondition, minibar, sikkerhedsboks, skrivebord. 

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Ekstra Senge
Ekstra Senge
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 2
Ikke refunderbart
 
Classicværelse på Hotel Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Classicværelse på Hotel Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Classicværelse på Hotel Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Classicværelse på Hotel Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Classicværelse på Hotel Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Classicværelse på Hotel Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Turistskat  Nej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
 

Superior dobbeltværelse


Hotel

Superior dobbeltværelse på Hotel Villa Luppis. Klassisk indrettet og rummeligt værelse på 35 kvadratmeter. Værelserne er med parketgulv og udsigt til haven. Der er eget badeværelse med toilet og badekar/brus. 

Værelset har desuden gratis WiFi, satellit-TV, aircondition, minibar, sikkerhedsboks, skrivebord og hjemmesko.

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dronninge seng
Ekstra Senge
Ekstra Senge
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 2
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Turistskat  Nej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
 

Executive dobbeltværelse


Hotel

Executive dobbeltværelse på Hotel Villa Luppis. Lækkert og rummeligt værelse på 38 kvadratmeter. Værelserne er med parketgulv. Der er eget badeværelse med toilet og enten badekar eller brusebad samt hårtørrer.

Værelset har desuden gratis WiFi, satellit-TV, aircondition, minibar, sikkerhedsboks, skrivebord, varme, badekåbe og hjemmesko.
 
Der er mulighed for ekstra opredning til en voksen mod tillæg.

Værelset rummer : 1 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Ekstra Senge
Ekstra Senge
Ekstra Senge
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 2
Ikke refunderbart
 
Superior dobbeltværelse på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Superior dobbeltværelse på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Turistskat  Nej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
 

Junior suite


Hotel

Junior suiten på Hotel Villa Luppis er lækker og rummelig på hele 40 kvadratmeter. Suiten er med parketgulv og udsigt mod haven. Der er sofa med tilhørende sofabord og eget badeværelse med toilet og enten badekar eller brusebad samt hårtørrer.

Suiten har desuden gratis WiFi, satellit-TV, aircondition, minibar, sikkerhedsboks, skrivebord, varme, badekåbe og hjemmesko.
 

Værelset rummer : 1 personer
Senge : 1 konge seng
Ekstra Senge
Ekstra Senge
Ekstra Senge
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 2
Ikke refunderbart
 
Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Turistskat  Nej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
 

Suite


Hotel

Suiten på Hotel Villa Luppis er lys og luksuriøs. Suiten er hele 45 kvadratmeter med parketgulv og udsigt mod haven. Der er sofa med tilhørende sofabord og eget badeværelse med toilet og enten badekar eller brusebad samt hårtørrer.

Suiten har desuden gratis WiFi, satellit-TV, aircondition, minibar, sikkerhedsboks, skrivebord, varme, badekåbe og hjemmesko.
 

Værelset rummer : 1 personer
Senge : 1 konge seng
Ekstra Senge
Ekstra Senge
Ekstra Senge
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 2
Ikke refunderbart
 
Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia Suite på Villa Luppis, Friuli-Venezia Giulia
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Turistskat  Nej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image