fbpx

Snup et vaskeægte gourmeteventyr på 4-stjernede Villa Il Patriarca i Toscana. Opholdet er inklusive 2-3 overnatninger i superiorværelse, morgenmad alle dage, 3 retters middag på hotellet og 6-retters Michelin-middag.

Villa Il Patriarca var oprindeligt en villa fra det 19. århundrede, der tilhørte en adelig familie, og det er blevet nænsomt restaureret til sin oprindelige skønhed. Nu danner villaen i stedet rammer for eksklusive overnatningsmuligheder og ikke mindst en Michelin-restaurant.

Villa Il Patriarca er opført i traditionelt design og er derfor velintegreret i de toscanske omgivelser. Farverne er varme og møblerne yderst elegante. De luksuriøse omgivelser har meget at byde på, og har huset flere kendte personer gennem tiderne. Filminstruktøren, Fedirico Fellini, boede ofte på Villa Il Patriarca, og hans mesterværk ”8 ½” har også flere scener, som er optaget på ejendommen.

Villa Il Patriarca rummer kun 22 værelser, så der er sikret en intim atmosfære. Il Patriarca ligger i smukke omgivelser, omgivet af en stor park, en smukt kuperet udsigt og en fyrreskov som nabo.  Slap af i den udendørs swimmingpool og nyd den smukke udsigt over landskabet. Det er også muligt at snuppe en slentretur i hotellets skønne omgivelser. Hotellet forstår at skabe rammerne om en romantisk ferie.

Restaurant I Salotti

Villa Il Patriarca har to restauranter, hvoraf den ene, ”I Salotti”, har kontinuerligt været belønnet med en Michelin-stjerne siden 2003. Her kan I som gæst opleve en sublim syntese mellem forskning og smag, som er grundet i den moderne og kreative fortolkning af den toscanske tradition, ved hjælp af omhyggeligt udvalgte råvarer. Hver ret er omhyggeligt tilberedt af kokken Katia Maccari og hendes personale. Dette giver jer mulighed for at prøve en anderledes oplevelse og et fantastisk måltid.

Atmosfæren er eksklusiv og raffineret med stearinlys og en elegant stil, der er perfekt egnet til romantiske aftener. Om sommeren er det også muligt at opleve maden og den magiske atmosfære i haven — en middag omgivet af naturen. Dette er også et sted for vinelskere, og Restaurant I Salotti's vinkælder er en veritabel skattekiste hvad angår vin.

Du kan læse meget mere om I Salotti lige her.

*Restauranten er åben onsdag — søndag fra april — oktober. Fredag og lørdag fra november — marts

La Taverna Del Patriarca

For at ledsage "I Salotti", åbnede Villa Il Patriarca i 2005 ”La Taverna Del Patriarca”, med det formål at styrke de berømte regionale specialiteter, som Restaurant I Salotti er med til at sætte på verdenskortet. Tavernaens samlingspunkt er den åbne ild, hvor der tilberedes kød- og fiskespecialiteter.

Restauranten ligger I den gamle kælder i bygningen. Det rustikke interiør giver fornemmelsen af godt landligt køkken, hvor maden er i fokus. Pejsen skaber en følelse af italiensk hygge. Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle toskanske retter, hvor der er stor fokus på råvarer.

Om Villa Patriarcas superiorværelser

Villa Patriarcas smukke superiorværelser er beliggende på hotellets 1. sal og kan kun tilgås via trapper. Denne del af hotellet er designet af Pierluigi Nervi i 1957 og er dekoreret med parketgulv, elegante stilmøbler, silkegardiner og dyrebare tekstiler. Værelset indeholder værdiskab, aircondition, skrivebord, fladskærms-tv med satellitkanaler og minibar. Der er privat badeværelse med både badekar og brusebad samt gratis toiletartikler og hjemmesko.

Der er gratis WiFi på alle værelser.

Oplevelser nær Villa Il Patriarca

Villa Il Patriarca ligger i hjertet af Italien, halvvejs mellem Rom og Firenze i det sydlige Toscana. Villaen er placeret mellem mellem Chiusi, etruskernes antikke hovedstad, og den berømte kurby Chianciano Terme. Området er beriget med en usædvanlig smuk natur, gode råvarer og er et kulturelt centrum i Italien. Her findes der bølgende landskaber, fantastisk smukke byer og utrolig meget historie.

Firenze

Firenze vil forføre dig med sin atmosfære og arkitektur i form af Basilica di Santa Maria del Fiore, Ponte Vecchio og Palazzo Vecchio.  Samtidig kan man i museet Galleria degli Uffizi, se nogle af verdens største kunstværker. Samtidig er det værd at nævne at byen betragtes som arnestedet for den italienske Renæssance. Læs meget mere om Firenze her.

Arezzo, Cortona og Siena

Arezzo er en de gamle etruskerbyer, der senere blev indlemmet i romernes imperium. Det gamle romerske navn for byen var Arretium, og byen fungerede som et af de vigtige strategisk militære punkter i det gamle Romerrige. Her vil du få mulighed for at se den flotte Piazza Grande, det kommunale palads og ikke mindst mange flotte kirker, hvor du kan beundre frescoen. Du kan læse mere om Arezzo her.

Cortona, der også er en gammel etruskisk højborg. Her vil du kunne opleve en typisk middelalderby, med små gader og de dejlige italienske torve. Samtidig kan du opleve en af de flotteste udsigter i Toscana, hvor du kan se hele vejen, ud over det toscanske landskab, til Lago di Trasimeno i Umbrien. Læs mere om Cortona her.

Siena er historisk Firenzes evige rival, og det kan godt forstås når man sammenligner de fantastiske æstetiske oplevelser man kan få i begge byer. Siena er en del mindre en Firenze, men mindst lige så smuk. Byen er bygget rundt omkring hovedpladsen, Piazza del Campo, med rådhustårnet hvor inspirationen til Københavns rådhustårn kom fra. Udover de fantastiske gader er det også værd at besøge Duomo di Siena. Læs mere her.

Montepulciano

Montepulciano, der bl.a. er kendt for sin vin, der er produceret i hele området omkring byen. Området omkring byen kan også bryste sig af en enestående produktion af fødevarer i lokalområdet. Besøg byens hovedgade, hvor du kan nyde en bilfri gåtur op til centrum af byen, hvor du finder Piazza Grande. Nævneværdige seværdigheder er Palazzo Communale, der er inspireret af Palazzo della Signoria i Firenze, og Tempio di San Biagio. Læs mere om Montepulciano her.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Der er gratis WiFi på alle værelser
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er velkomne mod eventuelt gebyr.
Parkering Ja Der er gratis, offentlig parkering ved hotellet
Elevator Ja
Reception Ja Der er døgnåben reception på hotellet
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Tøjvask, -rens og strygning mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Grill på restauranten på Villa Il Patriarca, Toscana
Pejsestuen på Villa Il Patriarca, Toscana
Pool på Villa Il Patriarca, Toscana
Pool på Villa Il Patriarca, Toscana
Pool på Villa Il Patriarca, Toscana
Pool på Villa Il Patriarca, Toscana
Pool på Villa Il Patriarca, Toscana
Pool på Villa Il Patriarca, Toscana
Pool på Villa Il Patriarca, Toscana
Pool på Villa Il Patriarca, Toscana
Villa Il Patriarcas Michelinstjernede kok, Katia Maccari, i arbejde
Villa Il Patriarcas Michelinstjernede kok, Katia Maccari, i arbejde
Villa Patriarca, Toscana, set udefra
Spisesalen på Villa Patriarca, Toscana
Eksempler på retter serveret på Villa Patriarca, Toscana
Eksempler på retter serveret på Villa Patriarca, Toscana
Eksempler på retter serveret på Villa Patriarca, Toscana
Eksempler på retter serveret på Villa Patriarca, Toscana
Eksempler på retter serveret på Villa Patriarca, Toscana
Eksempler på retter serveret på Villa Patriarca, Toscana
Restauranten på Villa Patriarca, Toscana
Restauranten på Villa Patriarca, Toscana
Hjemmelavet pasta produceres på Villa Patriarca, Toscana
Pool på Villa Patriarca, Toscana
Klassisk indretning på Villa Patriarca, Toscana
Indgang til Villa Patriarcas park i Toscana
Classic dobbeltværelse på Villa Patriarca, Toscana
Udendørs morgenmadsservering på Villa Patriarca, Toscana
Indretning på Villa Patriarca, Toscana
Haven ved Villa Patriarca, Toscana
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Superior værelse


Hotel

Du kan booke tre forskellige typer ophold hos Villa Il Patriarca. Vælg mellem 1, 2 og 3 nætter. Vær opmærksom på, at enkeltovernatninger er uden aftensmad.

Ophold med 1 overnatning
 • 1 nat i superiorværelse
 • Morgenmad
495 pr. person i delt dobbeltværelse
Ophold med 2 overnatninger
 • 2 nætter i superiorværelse
 • 3 retter efter kokkens valg på La Taverna del Patriarca
 • 6 retter på hotellets Michelinstjernede Restaurant I Salotti (eksl. drikkevarer)
 • Morgenmad alle dage
1.895 pr. person i delt dobbeltværelse
Ophold med 3 overnatninger
 • 3 nætter i superiorværelse
 • 3 retter efter kokkens valg på La Taverna del Patriarca
 • 6 retter på hotellets Michelinstjernede Restaurant I Salotti (eksl. drikkevarer)
 • Morgenmad alle dage
2.340 pr. person i delt dobbeltværelse 

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad,Halv pension
Værelser af denne type: 2
Ikke refunderbart
 
Superiorværelse på Villa Il Patriarca, Toscana Superiorværelse på Villa Il Patriarca, Toscana
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image