fbpx

Villa Giulia ligger i Umbrien, tæt på Trasimenosøen. Dog er ejendommen også meget tæt på grænsen til skønne Toscana.

Villa Giulia er blevet konverteret fra en gammel mølle fra 1800-tallet og lavet om til et dejligt agriturismo, som heldigvis har bibeholdt de gamle arkitektoniske særpræg der typisk for området og med en udsigt over søen, samt et fantastisk flot nærområde, er der her lagt op til en idyllisk ferie.

Villa Giulia

Huset består i alt af to bygninger, en villa og et anneks. Begge bygninger er indrettet i klassisk toskansk stil. Villaen har tre etager med direkte adgang fra haven, og adgang fra bagsiden til soveværelserne. Stueetagen er et stort fællesareal med en 50 m2  stue, med en antik pejs og sofaområde. Køkkenet er på 16 m2, og er udstyret med alt køkkenudstyr man har brug for: vaskemaskine, ovn, mikroovn, køleskab med fryser, amerikansk kaffemaskine og brødrister.

På første sal er der 2 soveværelser, og et badeværelse med jacuzzi bruser. På anden sal er der to soveværelser og et badeværelse med jacuzzi og bruser. Villaen har aircondition i alle rum, varme, satellit-tv og WI-FI. Udendørs er der overdækket parkeringsplads, swimmingpool (7x14 m), grill, bordtennis, mountainbikes, vaskeri område.

Området

Lago Trasimeno er Italiens fjerdestørste sø, og den største af søerne neden for Po-sletten. Til forskel fra de norditalienske søer, er denne sø lavvandet.

Den 128 km. lange sø er indrammet af sølvgrønne olivenlunde, vinstokke, skov af egetræer, cypresser, og solsikkemarker. Her finder du smukke middelalderbyer, såsom Castiglione del Lago og Passignano, som er draperet langs søens kyster som på en smuk perlekæde. Derudover er der en blid, nærmest også uhyggelig, stemning der hænger over søens trio af øer - Isola Maggiore, Isola Minore og Isola Polvese. Alle er vidunderligt afslappende udflugtssteder.

Ophold på stedet er med udgangspunkt fra lørdag- til lørdag.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja Mod ekstragebyr ved brug
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Ja Privat ind- og indtjekning
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod ekstra gebyr
I by eller landsby Nej
Tennis Ja Der er tennisbane i nærheden der kan benyttes imod ekstragebyr
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Huset


Hus

Villaen består af selve hovedbygningen samt et anneks og har plads til 10+5 gæster.

I annekset findes ét af de fem værelser. Stueetagen byder på fællesområde, herunder en stor stue på 50 m², et spise område og et køkkenområde på 16 m² fuldt udstyret med køleskab, mikroovn, ovn, gaskomfur, fryser, toaster og kaffemaskine. 

På 1. sal findes to af soveværelserne. Værelserne deler et badeværelse der er udstyret med jacuzzi, bruser og toilet. På 2. sal findes ligeledes to soveværelser. Værelserne deler et badeværelse der er udstyret med jacuzzi, bruser og toilet. Villaen byder derudover på to sovesofaer samt mulighed for én ekstra seng, så der i alt er mulighed for 5 ekstra sovepladser. 


Værelset rummer : 10 personer
Senge : 5 dobbeltseng
Sofa
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 1
Ikke refunderbart
 
Villa Giulia Villa Giulia Villa Giulia Villa Giulia Villa Giulia Villa Giulia Villa Giulia Villa Giulia Villa Giulia Villa Giulia Villa Giulia Villa Giulia
Depositum gebyrNej
Slutrengøring200 euro
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image