fbpx

Det hyggelige Strandhotel Strande er et familiedrevet hotel, der ligger blot 2 minutters gang fra stranden ved Østersøen i Strande.

Strandhotel Strande har 29 værelser og beliggenheden ved bredden af Kiel Fjord giver en fantastisk udsigt over Østersøen fra de fleste af værelserne, hotellets restaurant, vinterhaven og terrassen.

Med sin unikke, maritime atmosfære, er hotellet det perfekte sted for de særlige øjeblikke. Den nærliggende Østersø byder på mange kilometer sandstrande, og området er også ideelt til cykling, ridning og vandsport. Der er 3 nærliggende golfbaner med i alt 63 huller.

Hotellet

Strandhotel Strande tilbyder gratis WiFi og en restaurant, der serverer lækre regionale retter. Værelserne på hotellet er individuelt og smukt møblerede. Med et moderne og lyst design udstråler hvert værelse sin egen charme og tilbyder alle de bekvemmeligheder man kan ønske sig. De har alle satellit-tv, skrivebord, værdiboks og eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.

Morgenmaden på hotellet serveres fra 7:00- 10:00 i hverdagene, og fra 8:00-10:30 i weekenderne, hvor hotellet tilbyder en luksuriøs morgenbuffet, herunder friske smoothies, hjemmelavet granola, og en række frisk tykmælk, yoghurt og frugt salat. Dertil er der også regionale pålæg og friske salater (fjerkræ, rødt kød, og fisk) samt et udvalg af lokale oste sorter fra Slesvig-Holsten. En række syltetøj, honning, og et udvalg af croissanter, rundstykker og husholdningsmaskiner afrunder buffeten.

Restauranten på Strandhotel Strande, Riva, forkæler desuden med regionale og sæsonbetonede retter, samt en stor vinkælder med fantastiske vine til yderst fornuftige priser.

Hotellet har også egen finsk sauna, en stor regnskov bruser, samt et afslapningsrum med vand og en frugt station. I nærheden er der forskellige wellnessmuligheder på steder som hotellet samarbejder med. Bl.a. ligger Meridian Spa kun 15 minutter væk fra hotellet og tilbyder, på et areal på over 4200 m2, et stort fitness-område, en ansøgning område, samt et wellness-område med tagterrasse, pool og saunaer.

Kiel

Strandhotel Strande ligger 20 minutters kørsel fra Kiel og 110 km fra Hamborgs centrum. Der er 40 km til motorvej A7. Kiel er hovedstanden i delstaten, Schleswig Holsten — en by med historie tilbage fra det 6. århundrede. Den ligger kun 80 km. fra den dansk-tyske grænse og har mere end 240.000 indbyggere. Byen er især kendt for sine stolte sejler-traditioner og deres årlige regatta, som er verdens største. Kiel har desuden en hyggelig gammel bydel, hvor et besøg i Nikolai kirken kan anbefales.

Byens mange museer gør også, at det er let at bruge 3 dage i byen. Laboe Naval Memorial er også et besøg værd. Specielt en guidet rundtur i ubåden, som ligger lige ved siden af, er utrolig interessant. Byen er spækket med gode restauranter og hyggelige cafeer. Derudover kan Jeres shopping-lyst også blive stillet, da byen har en attraktiv gågade med alle de store mærker repræsenteret, samt et stort indkøbscenter.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Ja
Restaurant Ja
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt mod eventuelt gebyr
Parkering Nej Koster ca. 8 euro pr. dag
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Strandhotel Strande
Strandhotel Strande
Strandhotel Strande
Strandhotel Strande
Strandhotel Strande
Strandhotel Strande
Strandhotel Strande
Strandhotel Strande
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Værelserne på hotellet er individuelt og smukt møblerede. Med et moderne og lyst design udstråler hvert værelse sin egen charme og tilbyder alle de bekvemmeligheder man kan ønske sig. De har alle satellit-tv, skrivebord, værdiboks og eget badeværelse med brusebad og hårtørrer.

Ophold med 1 eller 2 overnatninger:
 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 1 eller 2 x 2-retters middag pr. person
 • 1 glas prosecco
 • Morgenmad
 • Adgang til sauna og relax area
Opholdet kan benyttes fra til d. 31. december (der tager forbehold for udsolgte datoer samt slå- og tastefejl).

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Halv pension
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Strandhotel Strande Strandhotel Strande
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image