fbpx

Tag med Vindrose Rejser til Sardinien og få sol og strand for alle pengene. I skal bo på Residence Bouganvillage, et lille hyggeligt lejlighedskompleks, der befinder sig under en kilometer fra de flotte hvide sandstrande, som har gjort Sardinien så populært.

Kun en halv times kørsel fra Olbia lufthavn finder i Residence Bouganvillage i den lille hyggelige landsby, Tanaunella. Residence Bouganvillage er et mindre lejlighedskompleks, som kun ligger 1 kilometer fra de flotte hvide sandstrande, som øen er så kendt for.

Lejlighedskomplekset ligger i forstaden til Budoni og her har I fælles grillområde, pool, legeplads og en lille fodboldbane. Alle lejlighederne har egen terrasse eller altan. Kun 3 kilometer fra bygningen ligger Budoni centrum. Her er der cafeer, barer, restauranter og mulighed for indkøb.

Området er billedskønt og meget stille. Ønsker I at opleve den mere turistede del af Sardinien, så er der kun 20 minutters kørsel til San Teodoro, som er en af de mest populære badebyer på øen. Bouganvillage er en oplagt base, hvis ferien skal stå på afslapning, sand og vand og nogle flotte Kodak øjeblikke til albummet derhjemme eller på nettet.

Rejsen inkluderer

 • 7 nætter i lejlighed med plads til 2 personer.
 • Fly fra København til Olbia t/r
 • 1x håndbagage pr. person (maks størrelse 55 x 40 x 23 cm)
 • 20 kg kuffert pr. person
 • Billeje under hele opholdet inkl. forsikringer og fri km (Opel Corsa eller lignende).

Sol og strand ved Residence Bouganvillage

Når I besøger Bouganvillage vil I opleve Sardiniens særegne subtropiske klima med tørre og varme somre, milde vintre og (for det meste) blå himmel. Allerede fra marts begynder det at blive cirka 20 grader inden det i juli bliver langt over de 30 grader.

Sardinien ligger vest for hovedlandet og stik syd for Korsika. Det er den næststørste ø i Middelhavet, hvor kun Sicilien er større. På Sardinien bor der cirka halvanden millioner indbyggere, der dog bliver suppleret af en del besøgende i sommersæsonen.

Sardinien byder på mangt og meget, men øen er især kendt for sine kridhvide sandstrande og smaragdgrønt vand. Havet omkring Sardinien er et af de flotteste i Europa og måske også i verden. Skal aktiviteterne være under vandet, så er øen perfekt til dykning. Her har I mulighed for at se grotter, farverige fisk og gamle skibsvrag. Økosystemet er helt fantastisk med farvestrålende koralrev og fisk. Klipperne er desuden et populært tilflugtssted for muræner og barracudaer.

Costa Smeralda, eller Smaragdkysten, som vi danskere vil kalde den, er et kapitel for sig. Her skal I tage til, hvis I vil se på store sejlbåde, som minder om dem man kan se i Monaco. Det er her de rigeste holder ferie. Kvadratmeterpriserne afspejles også i de butikker I kan se, hvor de store modehuse har forretninger. Porto Cervo er hovedbyen, og her finder I de store yachts.

Selvom Sardinien er omgivet af vand, så bliver der ikke spist meget fisk her. Men af hensyn til turisterne, så er restauranterne begyndt at lave fiskeretter ála det de gør på naboøen, Sicilien. De traditionelle retter er Agnello allo Zafferano, safran-lammegryde, vildsvin og stegt pattegris er også i det Sardinske køkken.

Alghero og andre byer

Øen har en unik historie, som er præget af en sælsom blanding af spansk, arabisk, romersk, græsk og fønikisk kultur. Et af de helt store finurlige arkitektoniske elementer på øen er de små kegleformede tårne, nuragher, som der findes mere end 7.000 af på øen. De kan især opleves ved den lille landsby, Barumini, hvor I kan se de arkæologiske rester af en hel nuragh-landsby. Samlingen er desuden UNESCO's verdensarvsliste.

Alghero, som er en af de største byer på øen ligger smukt i bugten Rada d'Alghero. Den gamle del af byen er stadigvæk omkredset af bymuren, og her er det oplagt at besøge middelalderkirken San Francesco. Kører I til byen, så er det en god ide, at parkere bilen uden for bymuren og slentre rundt i de små snørklede gader. I vil næsten føle jer i Barcelona, da alle skiltene er på catalansk på grund af byens historik. Alghero byder på mange små hyggelige pladser, cafeer og restauranter. Men byen har også gode muligheder for shopping og gadehandel.

Stintino ligger nordvest for Sassari, som er Sardiniens næststørste by. Byen er nærmest et lille paradis, og her finder I øens mest berømte strand, La Pelosa.  Her kan være rigtigt mange mennesker i højsæsonen. Hvis det skal være lidt mindre befolket, så kan det klart anbefales at tage til Santa Teresa di Gallura. I klart vejr kan I se hele vejen til Korsika, som ligger 12 kilometer fra Sardinien. Fra Palau har I mulighed for at tage på dagssejlads til øgruppen La Maddalena, udover de flotte strande, så er de især kendt for at være gravsted for Giuseppe Garibaldi.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis WiFi på fællesarealerne
Pool Ja Hotellet har egen pool m. liggestole
Børnepool Nej
Strand Nej Hotellet har ikke privat strand, men der er stand kun 800 meter fra hotellet
Restaurant Nej Der er ikke restaurant på stedet, men alle lejligheder har fuldt udstyret tekøkken.
Aircondition Ja Der er tekøkken på alle værelserne.
Kæledyr tilladt Nej Kæledyr tilladt. Der kan være tillægsgebyrer.
Parkering Ja Gratis gadeparkering - reservation ikke nødvendigt.
Elevator Nej
Reception Ja Mulighed for faktura og bagageopbevaring
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja Hotellet ligger i landsbyen Tanaunella
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Residence Bouganvillage på Sardinien
Billede af Residence Bouganvillage på Sardinien
Strand ved siden af Residence Bouganvillage på Sardinien
Billede af Residence Bouganvillage på Sardinien
Lejlighed ved Residence Bouganvillage på Sardinien
Lejlighed ved Residence Bouganvillage på Sardinien
Billede af Residence Bouganvillage på Sardinien
Lejlighed ved Residence Bouganvillage på Sardinien
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Lejlighed for 2


Lejlighed

Charmerende etværelses lejlighed for 2 personer. Indeholder dobbelt sofaseng, tekøkken og eget badeværelse. 

Rejsen inkluderer

 • 7 nætter i lejlighed med plads til 2 personer.
 • Fly fra København til Olbia t/r
 • 1 x håndtaske pr. person (maks størrelse 30 x 20 x 38 cm)
 • 1x 20 bagage pr. person
 • Billeje under hele opholdet inkl. forsikringer og fri km (Opel Corsa eller lignende).
Tilkøb
 • Det er muligt at tilkøbe kaskoforsikring og 'all inclusive' forsikring (forsikringen dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr. for 7 dage.
Tilkøb noteres i kommentarfeltet eller i telefonen ved bestilling

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Lejlighed ved Residence Bouganvillage på Sardinien Lejlighed ved Residence Bouganvillage på Sardinien
Depositum gebyr200 € som tilbagebetales ved afrejse
Slutrengøring60 € ved afrejse
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image