fbpx

Tag familien eller vennerne med på en særlig ferie i Toscana. Podere della Bruciata er klar til at byde jer velkommen i de smukkeste toscanske rammer. Stedet byder på en helt unik og autentisk atmosfære gemt midt i det smukke landskab i Val d'Orcia midt i Bel Paese.

Podere della Bruciata er en renoveret landejendom. I 2001 blev det lavet til et agriturismo, som er et italiensk begreb for et feriested, hvor der også bliver produceret fødevarer. Det er ideelt til jer, som gerne vil kombinere gode hyggelige familieoplevelser med lidt privatliv.

Podere della Bruciata er en del af en hyggelig familievirksomhed, der også producerer vin og mad. Virksomheden drives af familien Catia, Ermanno, Andrea og Elisa, som står klar til at byde jer velkommen og give jer den bedst mulige oplevelse i Toscana. Det er især kvalitet, bæredygtighed og en god atmosfære, som er i højsædet.

Opholdet gælder for op til 10 personer og inkluderer:

 • Ophold i dobbeltværelser på Podere della Bruciata, hvor I har hele stedet for jer selv.
 • Slutrengøring - Bemærk at daglig rengøring ikke er inkluderet i prisen.
Vi gør opmærksom på, at ankomst/afrejsedage er lørdag-lørdag. Swimmingpoolen er åben fra 17/4/2021 til 16/10/2024 (kan variere grundet vejret).

Priser:

 • Lavsæson (27/3-29/5 og 2/10-27/11): 19.995 kr. for 10 personer.
 • Mellemsæson (29/5-3/7 (udsolgt) og 28/8-2/10): 23.995 kr. for 10 personer.
 • Højsæson (3/7-28/8): 24.995 kr. for 10 personer. (udsolgt)

Tillæg ved flere personer:

OBS: Noter venligst i kommentarfeltet under bestillingen såfremt i er flere end 10 personer.

Podere della Bruciata

Podere della Bruciata omfatter en hovedbygning og et anneks. I alt kan stedet rumme op til 18 personer i dobbeltværelser. Alle værelserne er store og rummelige og har eget badeværelse med toilet. Det er indrettet i et mix af moderne interiør med klassisk toscansk stil, hvor unikke møbler, skabt af lokale håndværkere, pryder rummene.

På første sal i hovedbygningen er der en lejlighed med 4 soveværelser, en stue og køkken, som kan rumme større familier. Lejligheden har to indgange; en til stuen og køkkenet op ad en trappe samt en indgang til et af værelserne, for dem som ønsker lidt ekstra privatliv.
De resterende 5 værelser er fordelt ud på hovedbygningen og annekset ved siden af og har alle egen udgang til den flotte natur.

To soveværelser ligger i hovedbygningen i stueetagen med hver deres indgang og lille terrasse. Herfra har man udsigt til det historiske centrum af Chiusi samt rosmarinbuske, blåregn og mandeltræer. Tre soveværelser, ved navn Autunno, Estate og Primavera (årstiderne på italiensk), ligger i annekset. Ved disse værelser finder I en stor terrasse, der vender ud mod parken, markerne og swimmingpoolen.

I stueetagen af hovedbygningen er der et alrum, stort køkken og flot spisestue. Spisestuen er rustikt opbygget, hvor I virkelig kan føle den toscanske charme. Her har I mulighed for at lave maden selv eller klargøre mad bestilt til stedet. I kan også få lavet større middage af kyndige Catia eller deltage i hylende sjove og lærerige madlavningskurser i det autentiske køkken. Det er også i køkkenet, at I kan nyde morgenmaden, hvis I ikke ønsker at spise ude i de flotte omgivelser. Der er endvidere mulighed for at grille på Podere della Bruciata, da de har lavet en flot rustik grill på stedet.

Park, pool og pause under planterne

Podere della Bruciata er omgivet af marker og en smuk park, hvor en lang række italienske planter og træer gror. Farver og dufte ændrer sig afhængig af sæson, hvilket giver en slående atmosfære til omgivelserne. I kan spadsere rundt i Podere della Bruciatas park og se vinstokkene, olivenlunden og tartufaia'en. Parken har også en swimmingpool, der måler 14m x 7m. Den har en bred trappe og et vandfald, der aktiveres automatisk og giver hydro-massage. Liggestole og andre faciliteter er tilgængelige til afslappende og sjove dage i solen. Takket være de store planter på stedet er der også skyggefulde områder til en pause eller læsning i en god bog.

Alt i alt er Podere della Bruciata det perfekte sted til en autentisk toscansk landferie i private og skønne omgivelser. Selve stedet kombineret med familiens gæstfrihed og passion for mad og vin, gør Podere della Bruciata til et enestående feriested i Italienske rammer!

Mad- og vin oplevelser på Podere della Bruciata

Nogle af familiens vinmarker omgiver Podere della Bruciata, som ligger tæt på byen Chiusi. Her har de også olivenlunde, Tartufaia (hvor man finder trøfler) og hvedemarker. Dertil har familien produktion af grøntsager, som bruges i køkkenet på Podere della Bruciata. De bruges også på Hotel Villa Ambra, som familien også ejer. Det ligger i byen Sant'Albino ikke så langt fra Montepulciano. Resten af familiens vinmarker ligger tæt på hotellet nær Sant'Albino. Her har Ermanno og Andrea, siden 2011, produceret deres egen vin takket være en lille vinkælder og familiejet produktion. Vinene er af høj kvalitet og 100% økologiske samt fremstillet efter gamle traditioner og filosofier.

De laver en eminent Vino Nobile di Montepulciano, en lokal Rosé og en dejlig Chianti. Sidstnævnte er muligt, da området omkring Podere della Bruciata ligger inden for Chiantis grænser.
Med Podere della Bruciata som base har I mulighed for at besøge et væld af smukke historiske byer med hver deres unikke charme. Vi anbefaler at tage til f.eks. Sarteano, Cetona, Arezzo, Siena, Pienza, Cortona og Montepulciano, som blot er et udvalg af de muligheder, der i er området.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja Poolen har åben fra den 1. maj- til den 15. oktober (kan variere grundet vejret)
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja
Elevator Nej Ejendommen er ikke særlig handicapvenlig
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere Della Bruciata
Podere Della Bruciata
Podere Della Bruciata
Podere Della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere Della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
Podere della Bruciata
foto01
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Hele huset (10 personer)


Hus

Podere della Bruciata omfatter en hovedbygning og et anneks. I alt kan det rumme op til 18 personer i dobbeltværelser.

Alle værelserne er store og rummelige samt har eget badeværelse med toilet. De er indrettet i en blanding af moderne interiør med klassisk toscansk stil, hvor unikke møbler, skabt af lokale håndværkere, pryder værelserne.

Der er seks værelser i hovedbygningen, hvoraf to af dem er i stueetagen med terrasse og de resterende fire er på første sal. I annekset er der tre værelser, som alle har egen lille terrasse.


Værelset rummer : 10 personer
Senge : 5 dobbeltseng
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 1
Ikke refunderbart
 
Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata IMG_4264 Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata IMG_4264 Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata Podere della Bruciata Podere Della Bruciata Podere Della Bruciata
Depositum gebyr500 euro ved ankomst (frigives efter afrejse)
SlutrengøringSlutrengøring er inkluderet i prisen. Daglig rengøring er ikke inkluderet.
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
 

Superior dobbeltværelse


Hus

Dobbeltværelserne er store og rummelige med eget badeværelse og toilet. De er indrettet i en blanding af moderne interiør med klassisk toscansk stil, hvor unikke møbler, skabt af lokale håndværkere, pryder rummene.

Der er mulighed for at benytte køkken.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata Podere della Bruciata
Depositum gebyrNej
SlutrengøringIkke inkluderet
ReservationsgebyrNej
 Turistskat 1 euro pr. dag pr. person
 Ekstra opredning 15 euro pr. nat
 Babyseng 5 euro pr. nat
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image