fbpx

Sardinien venter på jer! Oplev det subtropiske klima med tørre og varme somre, milde vintre og blå himmel.

Sardinien byder på mangt og meget, men øen er især kendt for sine kridhvide sandstrande og smaragdgrønt vand. Havet omkring Sardinien er et af de flotteste i Europa - og i verden. Økosystemet er helt fantastisk med farvestrålende koralrev og fisk. Klipperne er desuden et perfekt sted for muræner og barracudaer. De mange solskinstimer er også et plus. Det er ikke for sjov, at italienerne selv ynder at besøge øen.

Palau Green Village

Palau Green village består af 40 forskellige lejligheder, som er bygget i sardinsk sten. Komplekset er bygget med små snørklede stier, som giver en hyggelig atmosfære. Den nærmeste strand ligger kun 150 meter fra Palau Green Village. Alle lejlighederne er udstyret med eget køkken, seng og badeværelse. Lejlighederne er cirka 30 kvadratmeter med  stue med dobbelt sovesofa, tekøkken, soveværelse med dobbeltseng, badeværelse. Lejlighederne har alle en lille terrasse eller veranda. Fra lejligheden har I kun 500 meter til Palau centrum, hvor der er forskellige butikker og cafeer.

Området omkring Palau Green Village

Udover vejret og sandstrandene, så byder øen på meget andet. Alghero, som er en af de største byer på øen ligger smukt i bugten Rada d'Alghero. Den gamle del af byen er stadigvæk omkredset af bymuren og her er det oplagt at besøge middelalderkirken San Francesco. Byen har også en flot promenade, som især er flot ved solnedgang, med de flotte vagttårne og bymuren.

Stintino ligger nordvest for Sassari, som er Sardiniens næststørste by. Byen er nærmest et lille paradis, og her finder I øens mest berømte strand, La Pelosa. Strandens status gør den desværre også meget overrendt, det er efterhånden så grelt, at der nu er kvoter og man skal købe billet, for at få adgang til det hvide sand. Hvis det skal være lidt mindre overrendt, så kan det klart anbefales at tage til Santa Teresa di Gallura. Byen har sin egen lille strand og den gamle bydel står flot. I klart vejr kan I se hele vejen til Korsika, som ligger 12 kilometer fra Sardinien. Fra Palau har I også mulighed for at tage på dagssejlads til øgruppen La Maddalena, udover de flotte stranden, så er de især kendt for at være gravsted for Giuseppe Garibaldi.

Costa Smeralda, eller Smaragdkysten, som vi danskere vil kalde den, er et kapitel for sig. Her skal I tage til, hvis I vil se på store sejlbåde, som minder om dem man kan se i Monaco. Det er her de rigeste holder ferie. Kvadratmeterpriser afspejles også i de butikker I kan se, hvor de store modehuse har forretninger. Porto Cervo er hovedbyen, og her finder I de store yachts.

Øens østkyst

På østsiden af øen finder I Orosei og syd for byen begynder landskabet at folde sig ud. På øen kalder de det for Sardiniens Dolomitter, her finder I mange Nuragher (de små stenhuse, som blev brugt som fæstning). Fortsætter I ned langs kysten, så kommer i til den lille kunstnerby Dorgali, her kan man lave en god handel med lædervarer og keramik. Bagefter er det oplagt at tage ud til Cala Gonone — en flot, bred og smuk sandstrand. Efter strandturen, så er det oplagt at besøge Oliena, som er en gæstfri lille vin-by. Udover den hyggelige atmosfære, så byder byen også på nogle af øens flotteste folkedragter.

På den vestlige del af øen finder I Oristano. Byen er rig og Sardiniens vigtigste landbrugscenter. Byen har mange elegante huse, fornemme paladser og modebutikker. Kører I langs kysten mod nord finder I Spiaggia di Is Arutas. Stranden er især kendt for at sandet er fyldt med kvart ( I må endelig ikke tage noget med hjem, da det er ulovligt at fjerne). Kører i endnu længere med nord, kommer I til Bosa, som med sine pastelfarvede huse, palmer og brede alléer vil forfører jer. Ved byen ligger også Italiens reneste strand, Bosa Marina.

Mad og drikke på Sardinien

Selvom Sardinien er en ø, så bliver der ikke spist meget fisk her. Men af hensyn til turisterne, så er restauranterne begyndt at lave fiskeretter ála det de gør på naboøen, Sicilien. De traditionelle retter er Agnello allo Zafferano, safran-lammegryde, Vildsvin og stegt pattegris er også i det Sardinske køkken. Den sardinske rødvin er ikke helt på niveau med mange andre regioner i Italien, men det vejer de op for i hvidvinen, som er udsøgt. Især de tørre vine er gode på egnen.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis WiFi overalt på hotellet
Pool Ja Sæsonåben pool
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr tilladt efter forudgående aftale med hotellet og mod evt. gebyr
Parkering Ja Gratis gadeparkering ved hotellet
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Palau
Palau
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Lejlighed for 2


Lejlighed

Rejsen inkluderer

 • Direkte fly fra København
 • Håndbagage
 • Billeje (Opel Corsa eller lignende)
 • 7 overnatninger i lejlighed, Palau Green Village

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
PGV Mono p.t (7) PGV mono 1° p (11) PGV mono 1° p (5) PGV Mono p.t (7) PGV mono 1° p (11) PGV mono 1° p (5)
Depositum gebyr200 €
Slutrengøring60 €
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image