fbpx

Hotel Monti Palace

Monti Palace er et moderne hotel, som ligger i hjertet af Rom. Alle hotellets værelser er minimalistiske og elegant indrettet med parketgulve og moderne interiør i rolige farver. Værelserne har eget badeværelse i marmor og er komplet udstyret med Wi-Fi, aircondition og mulighed for selv at indstille temperaturen. Hotellet har en tagterrasse med restaurant- og bar, hvor man kan nyde cocktails og snacks. Desuden kan morgenmaden serveres på den overdækkede terrasse.

Receptionen er åben døgnet rundt for henvendelser, og man kan også bede om hjælp til at bestille billetter og udflugter. Personalet er professionelt og vil gøre meget for, at jeres ophold bliver unikt. Selvom Roms arkitektur og atmosfære er fantastisk at opleve til fods, er det også rart, at Monti Palace kun ligger 100 meter fra en metrostation.

Monti Palace er placeret centralt i Rom

Italiens Rom har alle dage været en af verdens mest fascinerende byer. Her mødes gammelt og nyt. Rom byder på nogle af verdenshistoriens mest opsigtsvækkende bygningsværker, kunstværker og traditioner. Dette, kombineret med en moderne afslappet italiensk atmosfære, vil helt sikkert vil betage og forføre dig.

Hotellet Monti Palace ligger i det historiske gamle kvarter Rione Monti, tæt på den smukke grønne park Villa Borghese og ikke langt fra Colosseum. Kvarteret Monti er meget charmerende, og denne del af byen byder på lækre restauranter, caféer og små kunstgallerier. Hotel Monti Palace er en perfekt base, når I bevæger jer rundt mellem de verdenskendte seværdigheder, som man bør opleve på sin rejse til storslåede Rom. Læs vores uddybede guide til Rom her.

Seværdigheder

I nærheden af hotel Monti Palace ligger attraktioner som Galleria Nazionale d'Arte Moderna, Renzo Pianos futuristiske Auditorium Parco della Musica og Borghese museet i Villa Borgese. Derudover sikrer hotellets placering at hele det centrale Rom er åbent for jer. Kun få minutters gang fra hotellet ligger der mange forskellige kunstgallerier.

Går I videre finder I steder som Den Spanske Trappe, Piazza del Popolo, Piazza Barberini og Trevi fontænen. Det er også i dette område de store shopping gader Via del Corso og Via Condotti ligger.

Lidt længere væk ligger steder som Trastevere, Forum Romanum og Colosseum, og ikke mindst Vatikanstaten, som alle er ”must see” oplevelser i Rom. Den lille ekstra afstand gør ikke noget, da Rom heldigvis er den ultimative by at udforske til fods. Dog kan det anbefales at tage behagelige sko på for at fange byens atmosfære.

Den Spanske Trappe ligger i Rom ved Piazza di Spagna. Trappen blev bygget af en fransk diplomat i 1725, der var træt af den mudrede vej der førte op til kirken Trinitá dei Monti. Egentlig er navnet 'Den Spanske Trappe' misvisende, da den ikke har andet med Spanien at gøre, end at den ligger ved Piazza di Spagna.

Colosseum er uden tvivl en af de historiske seværdigheder, som I ikke bør gå glip af. Byggeriet blev påbegyndt 70 år efter Kristi fødsel og det stod færdigt i år 80. Colosseum var oprindeligt et amfiteater og blev brugt til gladiatorkampe. Selvom bygningen ligger i ruiner, så er det stadig muligt at bevæge sig rundt i Colosseum og se de imponerende bygningsstrukturer. Bestil billetter til Colosseum her.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis WiFi på hele hotellet
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja Restaurant og bar på hotellet
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt ved forespørgsel. Ekstra gebyr kan forekomme.
Parkering Ja Gadeparkering mod gebyr
Elevator Ja
Reception Ja Døgnåben reception
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Vaskeri mod ekstra gebyr
I by eller landsby Ja Hotellet ligger i det historiske gamle kvarter Monti i Rom
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Udsigt over byen i Rom, Italien - Monti Palace
Bar på Monti Palace, Rom
Udsigt ud over Rom fra Hotel Monti Palace, Rom
Bar på terrassen på Monti Palace, Rom
Bar på terrassen på Monti Palace, Rom
Bord på terrassen på Hotel Monti Palace, Rom
Morgenmad på terrassen på Monti Palace, Rom
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Standard dobbeltværelse


Hotel

Standard dobbeltværelse på 14 m² med eget badeværelse og brusebad. Værelset har smart TV, satellit kanaler, gratis WiFi, air condition, værdiskab, minibar, elkedel, hårtørrer og telefon. 


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Ekstra SengeEvt. mod gebyr
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 4
Ikke refunderbart
 
Dobbeltværelse på Monti Palace, Rom Dobbeltværelse på Monti Palace, Rom
Depositum gebyrPåkrævet ved indtjekning
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image