fbpx

Hotellet Monte Rosa

Monte Rosa er et hyggeligt familie drevet hotel i hjertet af Chiavari. Det er en oplagt base, når byen skal udforskes. I har kun 20 meter til den gamle bydel og nogle få 100 meter til havnen og strandpromenaden. Hotellet har egen pool, udendørs jacuzzi, restaurant og solterrasse med lounge møbler og bar. Om sommeren er der live musik ved poolen. På Monte Rosa har I også mulighed for at låne cykler gratis og mod betaling kan I også leje elcykler. Familien Bacigalupo har ejet og drevet Monte Rosa i 3 generationer, og de vil altid gøre meget for, at I får den bedste oplevelse. Det er alt fra gode råd om restauranter til at hjælpe med togbilletter til de nærliggende byer. Her kan det også nævnes at togstationen kun ligger 700 meter fra hotellet. Hotellet kan også være behjælpelige med at arrangere vinsmagning, vandreture, madlavningskurser efterfulgt af middag og sejlture langs den verdenskendte kyststrækning.

Hotellet er løbende blevet renoveret i etaper, så nogle af etagerne fremstår nyere end andre. Nogle af værelserne har også egen balkon, dette kan dog ikke garanteres.

Chiavari

Chiavari har cirka 15.000 indbyggere, men om sommeren kommer det op på cirka 30.000 personer. Selvom befolkningen bliver fordoblet af turister, så er det en af de mindre turistede byer på kyststrækningen mellem Genova og La Spezia. Chiavari har et livligt handelscentrum, hvor I finder mange små markeder og special-butikker. Byen har også egen havn, hvor det er muligt at leje en båd. Stranden ligger omtrent 1 km fra Monte Rosa, så hvis dagen skal bruges på stranden er det også muligt.

Cinque Terre på Unescos verdensarvsliste

Monte Rosa ligger tæt på en af de mest kendte kyststrækninger i verden, Cinque Terre. Der er ikke mange der ved, at der bagved er et stisystem, som forbinder 5 kystbyer. Hvis I ønsker at gå hele vejen fra Monterossi til Riomaggiore, så skal I være opmærksomme på, at der kan være områder, hvor man skal betale for at gå. Udover vandrestierne, så er området også kendt for de store huse, som nærmest ikke kan købes for penge. De kan især nydes fra søsiden, hvis I lejer en båd eller tager på en kystrundtur. Lonely Planet har lavet en dejlig guide til, hvad du skal nå at se i Cinque Terre, som du kan læse lige her.

Portofino, den smukke havn, som det betyder på italiensk, lever helt bestemt op til sit navn. Byen er et besøg værd. Den lille havn med fine butikker, gode restauranter og enormt dyre både i vandet emmer af luksus. Byen har fungeret som havn helt tilbage til romertiden og er gået fra fiskerstatus til den mest berømte by på den italienske Riviera.

Sestri Levante ligger rigtig flot blandt klipper på den ene side og havet på den anden. Byen har igennem mange år været et maritimt knudepunkt, hvor det i gamle dage var en vigtig handelsby til i dag at være et populært turistmål. Byen ligger på en lille halvø, hvor de to bugter (den stille bugt og eventyrbugten) mødes. Den sidste bugt, er opkaldt efter H. C. Andersen, som boede i byen.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis wi-fi på hele hotellet
Pool Ja Sæsonåben
Børnepool Ja
Strand Nej
Restaurant Ja Ristorante Monte Rosa som ligger på hotellet
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr må gerne medbringes efter anmodning. Der kan være tillægsgebyrer.
Parkering Ja Mod gebyr
Elevator Ja
Reception Ja Døgnåben
Garage Ja Mod gebyr
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Tøjrens eller tøjvask mod gebyr
I by eller landsby Ja Det ligger i Chiavari by
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Facade og pool på hotel Monte Rosa, Ligurien
Gården på hotel Monte Rosa, Ligurien
Receptionen på hotel Monte Rosa, Ligurien
Pool på Hotel Monte Rosa, Ligurien
Pool på Hotel Monte Rosa, Ligurien
Udsigt til hav og bygninger i Chiavari, tæt på Hotel Monte Rosa
Strand ved Sestri Levante
Strand ved Sestri Levante
En båd i havnen i Chiavari
Chiavari set fra søsiden
Bjerge set fra havet i Chiavari
Badested set fra havet i Chiavari
Havnen i Chiavari, tæt på Hotel Monte Rosa
Torv i Chiavari, tæt på Hotel Monte Rosa
Kirke indefra i Chiavari, tæt på Hotel Monte Rosa
Smal gade i Chiavari
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Classic dobbeltværelse


Hotel

Classic dobbeltværelse med eget badeværelse enten med brusebad eller badekar. Værelset har LCD TV, gratis Wi-FI, air condition, minibar, pengeskab, hårtørrer og telefon.

Værelset er perfekt til gæster der ønsker standard komfort uden at gå på kompromis med service og kvalitet. Størrelsen varierer mellem 13 og 18 m2


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Ekstra Senge30 euro per nat
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Classic dobbeltværelse på Hotel Monte Rosa, Ligurien Classic dobbeltværelse på Hotel Monte Rosa, Ligurien
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image