fbpx

Apulien, også kaldet "Italiens hæl", er måske ikke Italiens mest besøgte turistområde, men bestemt et besøg værd, ligegyldigt hvilken type rejse man søger.

 

En region med meget historie

I den sydlige del af Apulien, omkring Tarantobugten, ligger Magna Grecia regionen, som er rig på historie og frilandsmuseer. I Apulien finder du islæt fra den antikke græske civilisation, der er udtrykt i disse områder på en sublim måde, til den romerske periode, og til sidst fra de lokale folk, der kom fra forskellige traditioner og oprindelse, som bosatte sig her.

 

Den vigtigste by i Apulien er Taranto. Det er en gammel græsk koloni og er en by mellem to have. Et besøg i det enorme National Archeological Museum er et absolut must. Af særlig interesse er den unikke samling af antikke smykker kendt som "Ori di Taranto".

En anden spændende tur er i Itria-dalen. Her finder du Alberobello, der med sit lille historiske centrum, består af de berømte Trulli (små hvide huse med mørke, kegleformede tag). Der er også byen Martina Franca med sine mange barokkirker. Castellana Grotte er også besøg værd grundet byens fascinerende underjordisk grotte system, som blev opdaget i 1938.

Kører du mod Apuliens kyst fra Alberobello finder du smukke byer som Polignano a MareMonopoliOstuni og Fasano. Og er du sulten, er byen Altamura, med det eneste DOP-udmærkede brød i Italien, et must-see. Det er en smuk lille by, hvor gamle bagertraditioner bliver holdt ved lige i byens mange små bagerier, der laver det skønneste brød.

Apulien var Federico den andens land, som var en af de hellige romerske kejsere. Det historiske islæt fra hans periode kan absolut ses i området. Det kan også anbefales at se slottet Castel del Monte, som er på UNESCO's liste over kulturarv, og mange andre slotte i området nord for Bari.

Masseria Chiancone kan tilbyde ferieboliger med udsigt over grønne Valle d'Itria i udkanten af ​​Martina Franca. Denne gamle gård er omgivet af en stor skov med gamle egetræer og elmetræer. Chiancone Torricella har en udendørs swimmingpools og fitnessrum (skal bestille tid i receptionen). Club House, hvor I finder receptionen og alle fælles områder, herunder en stue med pejs, ligger i hovedbygningen. De rummelige og komfortable værelser ligger i en cirkel omkring Masseria. De er indrettet med kunsthåndværk og sans for detaljer. Der er gratis trådløs internetadgang på hotellets fælles områder og på nogle af værelserne. Masseria Chiancone Torricella serverer lokale, regionale og nationale retter i en fornem spisesal eller i de traditionelle Trulli-stenhuse.

Alberobello er en lille by beliggende i regionen Apulien (Puglia) i det sydlige Italien. Den er berømt for sin unikke og maleriske arkitektur, der kendetegnes af trulli, som er traditionelle tørstenshytter med koniske tage. Disse karakteristiske bygninger gør Alberobello til et populært turistmål og et UNESCO-verdensarvssted.

 

Rejsen er inklusiv:

 • Fly fra København til Napoli eller Billund til Bari
 • 10 kilo kabinekuffert samt et styks håndbagage
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage.
 • 7 overnatninger på i delt dobbeltværelse

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Nej
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Nej
Elevator Nej
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

17-masseria-torricella
12-masseria-torricella
swimming_pool_11
Masseria
2TRULLI_RESTAURANT_3
14-masseria-torricella
COOKING_CLASS_10
swimming_pool_6
0MASSERIA_CHIANCONE_TORRICELLA
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelser


Hotel

Masseria Chiancone Torricella har 49 elegante og komfortable værelser og suiter, der er skabt med respekt for det gamle kompleks' arkitektur. Strukturen har store og komfortable værelser arrangeret i en cirkel omkring Masseriaen, og interiøret er forbedret med håndværksgenstande og opmærksomhed på detaljer.


Værelset rummer : 2 personer
Senge :
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 2
Ikke refunderbart
 
20-masseria-torricella STANDARD_ROOM_2 20-masseria-torricella STANDARD_ROOM_2
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image