fbpx

Besøg LH Hotel Andreotti et skønt 3-stjernet hotel i midten af et historisk spændende område

LH Hotel Andreotti er et 3-stjernet hotel beliggende ved Porta Pia-pladsen lidt nord-øst for hovedbanegården og det historiske centrum i Rom. Hotellet tilbyder en komfortabel og behagelig indkvartering tæt på Roms historiske centrum. Hotellet ligger i et roligt område, ikke langt fra offentlig transport og et marked.

Om hotellet

LH Hotel Andreotti rummer 52 værelser. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet, og tilbyder bagageopbevaring, roomservice og concierge service. Personalet er klar til at byde dig velkommen. De hjælper dig med at gøre dit ophold mere behageligt og anbefaler gerne steder at besøge, hvor du kan smage det typiske romerske køkken.

Hotellets morgenmad består af en buffet, som bliver serveret på hotellets hyggelige terrasse. Terrassen er omgivet af blomster og de omkringliggende bygninger. Her summer af god morgenstemning og personalet er opmærksomme på, at du får den bedste start på dagen. Skulle vejret ikke være til udendørsservering, har LH Hotel Andreotti også et indendørs morgenmadslokale.

Personalet er altid behjælpelige med anbefalinger til gode restauranter, vejledning til offentlig transport samt forslag til at komme rundt i byen og hvad man skal se. Hos LH Hotel Andreotti får du uden tvivl de bedste forudsætninger for en storbyferie.

Området

LH Hotel Andreotti ligger i området Nomentano. Det er et perfekt område for dem, der er interesserede i gamle vartegn, kunst og museer. Det er et semi-central villakvarter i den nordlige del af byen, som vil overraske dig med sine grønne områder og hyggelige stemning. Det er et ideelt for dem der leder efter et mere afslappende ophold i Rom. Området er hjemsted for ambassader og støder op til Roms universitet. Det nærliggende kommercielle område omkring Piazza Bologna har også en metrostation.

Fra LH Hotel Andreotti er der cirka 15 minutter med offentlig transport til centrum af Rom (30 minutter til Vatikanstaten). Der er cirka 15 minutter med offentlig transport til området omkring Villa Borghese og Via Veneto (cirka 30 minutters gang). Der er gode muligheder for busser og metro tæt på hotellet - den tætteste station er Castro Pretorio, som ligger cirka 10 minutters gang fra hotellet.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Nej
Elevator Nej
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

3
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Bo centralt på LH Hotel Andreotti


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 2
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image