fbpx

Hotel Sansi Diputacio er et 4-stjernet hotel, og er det perfekte udgangspunkt for en rejse til Barcelona. Her får I alt, hvad der hører med til sådan en storbyferie af kultur, shopping og historie. Byen er fyldt med oplevelser for hele familien såvel som for parret, som ønsker en romantisk tur.

Hotel Sansi Diputacio er beliggende i centrum og i det ikoniske Eixample kvarter, som er et elegant og roligt område, med med masser af liv. Hotellet ligger i gåafstand til mange attraktioner såsom Plaça de Catalunya, La Sagrada Familia kirken og Gaudis specielle bygninger. I nærheden finder man også Casa Batlló, og La Pedrera ligger kun én gade væk. Der emmer af spansk og catalansk kultur, ligegyldigt hvor I befinder jer i den catalanske hovedstad. Tæt på hotellet finder I gode spisesteder, de bedste shoppinggader og stemningsfulde cafeer og barer.

Hotellet

De tildelte 4 stjerner er på sin plads, for på Hotel Sansi Diputacio er der ikke overladt noget til tilfældighederne. Hotellet er moderne indrettet, og det betænksomme personale vil gøre alt for, at I får den bedste tid i Barcelona.

Receptionen på Hotel Sansi Diputacio er døgnåben. Hotellet har ligeledes en turistskranke, hvor hotellets gæster kan få hjælp og vejledning til oplevelser, attraktioner samt udstedelse af billetter til diverse oplevelser. Skulle man ankomme til Barcelona i bil, kan du parkere bilen ved hotellet for et tillægsgebyr pr. dag. Er man kommet til byen med fly, men stadig ønsker at opleve Barcelona omegn, kan man nemt og bekvemt leje bil på hotellet. Endelig er der fri Wi-Fi på hele hotellet.

I bor på et af de 55 smukt indrettede og rummelige værelser. Alle værelserne på Hotel Sansi Diputacio har aircondition, minibar, pengeskab, telefon, tv og skrivebord. Derudover har alle værelser privat badeværelse med enten bruse- eller karbad, med tilhørende hårtørrer og gratis toiletartikler. Der er mulighed for at tilkøbe morgenmad, som bliver serveret i morgenmadslokalet.

 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Ja Cirka 3 kilometer til stranden
Restaurant Nej
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Nej
Parkering Ja Der er mulighed for offentlig parkering der koster 20,5 EUR om dagen
Elevator Ja
Reception Ja Døgnåben reception
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Hotel Sansi Diputacio
Hotel Sansi Diputacio
Hotel Sansi Diputacio
Hotel Sansi Diputacio
Hotel Sansi Diputacio
Hotel Sansi Diputacio
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Værelserne er 15 m2 og udstyret med en komfortabel dobbeltseng, aircondition, fladskærms-TV, mini-bar, værdiboks, telefon og skrivebord.

Der er desuden gratis Wi-Fi på værelset og et strygejern og -bræt på forespøgsel.

På det flotte badeværelse er der hårtørrer, toiletartikler og badekar med bruser.

Værelserne er elegant og moderne indrettet med behagelige kvalitetsmøbler i skønne farver.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio Hotel Sansi Diputacio
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image