fbpx

Oplev Budapest fra fantastiske Hotel Benczúr, en stille oase i en pulserende storby

Hotel Benczur er et stille hotel i Budapests ambassadekvarter, en charmerende stille plet midt i en pulserende by. Hotellet er originalt bygget i 1969, men er moderniseres løbende, så derfor kan du i alle hotellets 160 værelser nyde synet af moderne omgivelser og ikke mindst WiFi, som hotellet udbyder gratis.

Hotellet har en restaurant, Zsolnay, hvor du kan nyde en kombination af moderne mad og traditionelle, ungarske retter. Om sommeren åbner restauranten dørene op, så du kan nyde din mad på terrassen. Morgenmadsbuffet er altid inkluderet, når du booker overnatning på Hotel Benczúr, og hotellets reception er åben døgnet rundt, hvis du mangler hjælp eller tips til at opleve byen.

Hotel Benczur har en fantastisk placering i nærheden af Liszt Ferenc Square. I nærheden finder du mange historiske vartegn, heriblandt et slot og en stor del museer. Når du besøger Benczur Hotel, er det oplagt at besøge St. Stefans Basilika og Parlamentet, som er nogle af de mest populære seværdigheder i Budapest. Der ligger også masser af spændende restauranter i området omkring Hotel Benczur, hvor du blandt andet kan nyde ungarsk eller italiensk gastronomi.

Hotel Benczurs placering gør det til et fantastisk udgangspunkt til at udforske Budapest både til fods og med offentlig transport. Hotellet Benczur ligger omkring 25 minutters kørsel fra Budapest Lufthavn.

Området omkring Hotel Benczur

Ungarns hovedstad folder sig ud på begge sider af Donau-floden. Budapest udspringer af to byer, Buda og Pest, som deles af den smukke, brusende flod.

På Buda-siden ligger Gellert-bjerget med citadellet, borghøjen med det store slotskompleks og den berømte Matthias-kirke. På Pest-siden ligger Parlamentet, de mange muligheder for at shoppe, de flotte boulevarder og liebhaver-boligerne. Hele byen er en stor metropol med 1.7 millioner indbyggere. Når I er i byen, så er det oplagt at tage en båd op og ned ad Donau. Turen tager ca. 2 timer og giver et godt indblik i hvor pragtfuld byen er.

Europas største synagoge ligger også i Budapest, og er mere end 75 meter lang og 27 meter bred, hvilket gør den til verdens næststørste.

På den anden side af Donau finder i Castle Hill, som er en bydel der bringer Jer tilbage til middelalderen. Kun folk, som arbejder eller bor i bydelen, har tilladelse til at køre i bil i Castle Hill. Det er også i dette område, at I finder Matthias-kirken og det Nationale galleri.

Når dagen er omme, og det er tid til at nyde en drink, så har Budapest et spændende og pulserende natteliv. Her er rig mulighed for at få stillet tørsten. Byen byder på alt fra eksperimenterende jazz til natklubber, som har åbent til den lyse morgen.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Mod evt. tillæg
Parkering Nej
Elevator Ja
Reception Ja Døgnåben reception
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod ekstra gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Lobby på Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn
Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn
Restaurant på Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn
Restaurant på Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn
Restaurant på Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn
Terrasse på Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn
Badeværelse på dobbeltværelse på Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Standard Dobbeltværelse


Hotel

Standard dobbeltværelse med tv, telefon, telefon, mini-bar, gratis wi-fi, badekar og hårtørrer. De fleste værelser med air condition. Mulighed for ekstra opredning mod gebyr efter aftale med hotellet. 

OBS: Bemærk at hotellet som minimum kræver tre overnatninger i perioderne 4-13/9, 25/9-3/10 og 30/7-1/8.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Ekstra Senge
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 1
Ikke refunderbart
 
Dobbeltværelse på Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn Dobbeltværelse på Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn Dobbeltværelse på Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn Dobbeltværelse på Hotel Benczúr i Budapest, Ungarn
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image