fbpx

Cristal Blu

Oplev skønne Sardinien fra Cristal Blu! Cristal Blu ligger i Santa Teresa Gallura på den nordlige spids af øen. Når vejret tillader det, så kan man se helt til Korsika. Lejlighederne ligger i den historiske bydel, hvor I ikke har langt til marinaen, stranden og butikkerne. Kun 800 meter fra hotellet ligger den velkendte strand, Rena Bianca. Her finder I også forskellige vandaktiviteter, dykkerskole, bar og restauranter. Det er også muligt at leje liggestole og parasoller. I området er der nærmest en strand for hver dag I er på øen. Nogle af de mest kendte er La Marmorata, Cala Sambuco, Cala Balcaccia og Santa Reparata.

Cristal Blu er et lejlighedskompleks, som består af 21 lejligheder, fordelt på 4 forskellige størrelser - studio, mono og bilo. Alle lejlighederne har egen balkon eller terrasse, så du kan nyde udsigten over det blå hav. Derudover har de et fuldt funktionelt tekøkken med blandt andet ovn, aircondition. Tv, wi-fi, bestik, elkedel og standard køkkenudstyr, så du har mulighed for at tilberede din egen mad efter en dag på stranden eller ved hotellets egen pool.

Rejsen inkluderer

 • 7 nætter i lejlighed med plads til 2.
 • Fly fra København til Olbia t/r
 • 1x håndbagage pr. person (maks størrelse 55 x 40 x 23 cm)
 • Billeje under hele opholdet inkl. forsikringer og fri km (Opel Corsa eller lignende).

Sol og strand ved Cristal Blu og resten af Sardinien

Når I besøger Cristal Blu, vil I opleve Sardiniens særegne subtropiske klima med tørre og varme somre, milde vintre og (for det meste) blå himmel. Allerede fra marts begynder det at blive cirka 20 grader inden det i juli bliver langt over de 30 grader.

Sardinien ligger vest for hovedlandet og stik syd for Korsika. Det er den næststørste ø i Middelhavet, hvor kun Sicilien er større. På Sardinien bor der cirka halvanden millioner indbyggere, der dog bliver suppleret af en del besøgende i sommersæsonen.

Sardinien byder på mangt og meget, men øen er især kendt for sine kridhvide sandstrande og smaragdgrønt vand. Havet omkring Sardinien er et af de flotteste i Europa og måske også i verden. Skal aktiviteterne være under vandet, så er øen perfekt til dykning. Her har I mulighed for at se grotter, farverige fisk og gamle skibsvrag. Økosystemet er helt fantastisk med farvestrålende koralrev og fisk. Klipperne er desuden et populært tilflugtssted for muræner og barracudaer.

Costa Smeralda, eller Smaragdkysten, som vi danskere vil kalde den, er et kapitel for sig. Her skal I tage til, hvis I vil se på store sejlbåde, som minder om dem man kan se i Monaco. Det er her de rigeste holder ferie. Kvadratmeterpriserne afspejles også i de butikker I kan se, hvor de store modehuse har forretninger. Porto Cervo er hovedbyen, og her finder I de store yachts.

Selvom Sardinien er omgivet af vand, så bliver der ikke spist meget fisk her. Men af hensyn til turisterne, så er restauranterne begyndt at lave fiskeretter á la det de gør på naboøen, Sicilien. De traditionelle retter er Agnello allo Zafferano, safran-lammegryde, vildsvin og stegt pattegris er også i det Sardinske køkken.

Alghero og andre byer

Øen har en unik historie, som er præget af en sælsom blanding af spansk, arabisk, romersk, græsk og fønikisk kultur. Et af de helt store finurlige arkitektoniske elementer på øen er de små kegleformede tårne, nuragher, som der findes mere end 7.000 af på øen. De kan især opleves ved den lille landsby, Barumini, hvor I kan se de arkæologiske rester af en hel nuragh-landsby. Samlingen er desuden UNESCO's verdensarvsliste.

Alghero, som er en af de største byer på øen ligger smukt i bugten Rada d'Alghero. Den gamle del af byen er stadigvæk omkredset af bymuren, og her er det oplagt at besøge middelalderkirken San Francesco. Kører I til byen, så er det en god ide, at parkere bilen uden for bymuren og slentre rundt i de små snørklede gader. I vil næsten føle jer i Barcelona, da alle skiltene er på catalansk på grund af byens historik. Alghero byder på mange små hyggelige pladser, cafeer og restauranter. Men byen har også gode muligheder for shopping og gadehandel.

Stintino ligger nordvest for Sassari, som er Sardiniens næststørste by. Byen er nærmest et lille paradis, og her finder I øens mest berømte strand, La Pelosa. Strandens status gør den desværre også meget overrendt, det er efterhånden så grelt, at der nu er kvoter og man skal købe billet, for at få adgang til det hvide sand. Hvis det skal være lidt mindre befolket, så kan det klart anbefales at tage til Santa Teresa di Gallura. I klart vejr kan I se hele vejen til Korsika, som ligger 12 kilometer fra Sardinien. Fra Palau har I mulighed for at tage på dagssejlads til øgruppen La Maddalena, udover de flotte strande, så er de især kendt for at være gravsted for Giuseppe Garibaldi.

 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja
Pool Ja
Børnepool Ja Der er ingen børnepool på hotellet, men poolen har en lavvandet ende.
Strand Nej Der er ingen privat strand på hotellet, men stranden Rena Bianca ligger kun 800 meter væk.
Restaurant Nej Der er ingen restaurant på hotellet, men mange muligheder for bespisning i lokalområdet.
Aircondition Ja Der er air condition på alle værelser.
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt mod gebyr og forudgående aftale.
Parkering Nej
Elevator Nej
Reception Nej
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Ja Cristal Blu er placeret i den lille by Santa Teresa Gallura
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Pool på Cristal Blu på Sardinien
Pool på Cristal Blu på Sardinien
Indgang på Cristal Blu på Sardinien
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Lejlighed for 2


Hotel

Nyopført, lys lejlighed med egen indgang samt tekøkken og badeværelse. Lejligheden er udstyret med komfortabel dobbeltseng og ikke mindst en sofa, der kan slås ud til seng. Langt de fleste lejligheder på Cristal Blu har egen balkon eller terrasse.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Sofa
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Lejlighed på Cristal Blu på Sardinien Lejlighed på Cristal Blu på Sardinien Balkon på en lejlighed på Cristal Blu på Sardinien Lejlighed på Cristal Blu på Sardinien Lejlighed på Cristal Blu på Sardinien Balkon på en lejlighed på Cristal Blu på Sardinien
Depositum gebyr200 €
Slutrengøring60 € for slutrengøring
ReservationsgebyrNej
 Citytax Nej
 El, vand, gas og sengelinned Nej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image