fbpx

Oplev tyskernes svar på Skagen! Opholdet er inklusiv 3 nætter i charmerende dobbeltværelse og halvpension.

Alexa hotel er et charmerende og hyggeligt klassisk hotel med en rigtig god beliggenhed, når en af Tysklands flotteste øer skal udforskes. Hotellet har over 60 værelser, som alle er indrettet i et moderne design. Alexa blev renoveret i 2008, og står i dag, som en oplagt base. Receptionen på hotellet er mere end et sted, hvor du henter nøglen til værelset. Pejsen giver en afslappet stemning, og det er oplagt at tage en bog med ned, og læse et par sider, mens du summer over dagens oplevelser. Skal I helt ned i gear, så tilbydes der også wellness. Afdelingen er opført i et elegant græsk-romersk design, og atmosfæren er også derefter. Her har I mulighed for at benytte den indendørs pool, modstrømsanlægget, damp og finsk sauna. Det er også muligt at tilkøbe behandlinger, når I er på stedet. Kun 700 meter fra Alexa Hotel ligger stranden.

Området

Rügen er den største ø i Tyskland, og er 52 kilometer lang og cirka 41 kilometer bred. Øen er forbundet med fastlandet via en bro. Området er et mekka for naturelskere, og I har hele tre nationalparker at vælge imellem, som hver især er helt unikke. Udover den flotte natur, så har Rügen også nogle rigtig gode strande, og der er nok at vælge i mellem. Der er cirka 60 kilometer strand rundt om åen. Turismen er en vigtig del på øen, og de har lige knapt seks millioner hotelovernatninger om året.

Under opholdet, må I ikke snyde jer selv for en tur op i Rügens svar på tårnet ved Gisselfeld. Det troner 40 meter op i skoven, og en rampe guider jer hele vejen til toppen. I har gode muligheder for at observere ørne i området, derfor har det også fået navnet ”Ørnereden”.

Arkona-fæstningen var vendernes udgangspunkt, når byerne ved Østersøen skulle plyndres. I dag er det en oplagt turistattraktion, hvor i blandt andet finder kongetrappen, der starter ved stranden og går op ad de høje kalkklinter, hvor borgen tidligere lå. Det er ikke muligt at køre i bil til stedet, så det kræver en lille gåtur på et par kilometer. Det er heller ikke muligt at se ruinerne, da der er nedstyrtningsfare.

Du kan læse mere om Rügen i Lonely Planets guide som du finder her.

Nordtyskland

En ferie i Nordtyskland kan noget helt specielt. Det er ikke for sjov, at Rügen var en af kansler Bismarck's yndlingssteder i Tyskland. I dag kan man endnu føle badestedernes nostalgiske charme. Endnu mere nostalgi giver Rasender Roland, en mere end 100 år gammel smalsporet jernbane, der bringer feriegæsterne til de forskellige badesteder på øen med en fart på 30 kilometer i timen

Foruden 60 kilometer fin sandstrand har Rügen meget at byde på rent landskabeligt, blandt andet de store nationalparker på øen. I må heller ikke snyder jer selv for at besøge den verdensberømte udsigt på kridtklipperne ved Stubbenkammer, de drømmeagtige fiskerbyer og fornemme adelspalæer.

Lige så hvid som kridtklipperne er den hvide by, Putbus. Rügens attraktive natur- og kulturlandskab indbyder de besøgende til at udforske øen på cykel. Der er også mulighed for en aktiv ferie i Nordtyskland. Oplev eksempelvis de verdensberømte seværdigheder såsom Kap Arkona og jagtslottet Granitz.

Ophold på Alexa Hotel

Prisen er pr. person i delt dobbeltværelse og inkluderer:
 • 2-3 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Halvpension (morgen og aftensmad)
 • En tur med Rasender Roland (togtur på 25 kilometer i et gammelt damplokomotiv)

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis WiFi overalt på hotellet
Pool Ja Opvarmet pool
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Nej
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr tilladt mod forudgående aftale. Gebyr kan forekomme.
Parkering Nej Offentlig parkering i nærheden til 10 euro per døgn.
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Tøjrens og skopudsning mod ekstra gebyr
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Facaden på Hotel Alexa på Rügen
Restaurant på Hotel Alexa, Rügen
Indendørs swimmingpool på Hotel Alexa på Rügen
Swimmingpool på Hotel Alexa - Rügen
Restaurant på Hotel Alexa, Rügen
Hotel Alexa, Rügen
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Classic dobbeltværelse


Hotel

Værelserne på Alexa Hotel er rummelige og komfortable. Classic dobbeltværelset er på 18 kvadratmeter med eget bad med brus. Her er fladskærms-tv med mange nyheds- og kabelkanaler, stol og minibar. Når du booker et classic hotelværelse er der også morgenmad samt 2 x aftensmad med i prisen.

Opholdet inkluderer:
 • 2-3 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Halvpension (morgen og aftensmad)
 • En tur med Rasender Roland (togtur på 25 kilometer i et gammelt damplokomotiv)

Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image