fbpx

En rejse til Gardasøen byder på gamle hyggelige byer, historie og charme, kombineret med mere moderne bydele med alle tænkelige faciliteter. Med denne alsidighed kan man finde ro og afslapning. Oven i dette kan I også finde mere udfordrende og vilde oplevelser. Dette kunne eksempelvis være et besøg i det kendte tivoli Gardaland.

Der er et væld af muligheder for gode udflugter herfra. Tag enten en tur op i Dolomitterne eller til de mindre søer i nærheden – såsom Tenno, Ledro og Iseo. Herfra er der heller ikke langt til historiske kulturhøjborge som Verona og Venedig med masser af oplevelser og seværdigheder. Med en rejse til Gardasøen er der kun et par timers kørsel til Milano. Dette kan give anledning til en vaskeægte storbydag med alt hvad der hører sig til at lækker gourmetmad og shopping.

Går jeres rejse til Gardasøen, bør I besøge den smukke blomsterpark “Parco Giardino Sigurta“. Blomsterparken ligger langs den skønne Mincio-flod, hvor regionen Veneto grænser op til Lombardiet. I nærheden finder man også det ukendte vinområde Colline Moreniche, hvilket absolut også noget man burde opleve. Mod nord og vest rejser bjergene sig lodret op fra søen, og der venter jer en imponerende og helt enestående køretur fra Gardone op til Riva gennem tunneller.

Gardasøen er kun 4-5 kilometer bred i den nordligste del, hvor den til gengæld er op til 370 meter dyb. Mod syd er den 12 kilometer bred på det bredeste stykke og her er dybden mere beskeden. Søen er i alt 50 kilometer lang. Det er kun på klare dage, at man kan se søen i sin fulde længde.

Nogle har den opfattelse, at en rejse til Gardasøen kun er en destination for det ældre publikum. Dette er ikke helt korrekt. Søen er i dag et af de hotteste steder for de unge, når det gælder hanggliding, paragliding, windsurfing og mountainbike. Det milde klima, den rige vegetation, de mange spor fra antikken og den gæstfri befolkning gør en rejse til Gardasøen til et internationalt besøgt og højtagtet rejsemål.

Spinner Indlæser...

Regioner i Gardasøen

Billeder