fbpx

Rimini ligger i det sydøstlige Emilia Romagna. Her finder du gode strande, gamle slotte og mange landsbyer, som er rige på kunst og historie. Rimini har flotte bakkelandskaber et stenkast væk fra vandet. Her får du den bedste blanding af by og strand.

Naturområdet omkring Rimini er smukt og indbydende med flotte bakkelandskaber, som er beliggende blot et stenkast fra vandet. Tilføjer man dertil en gammel kulinarisk kultur og gastronomi af høj kvalitet, begynder det at gå op for en, hvorfor rivieraen i Rimini har været en af Europas mest besøgte i over 160 år.

Gastronomi i Rimini

Riminis historiske centrum med smukke pladser og historiske bygninger oser af charme. Der er et hav af lækre butikker, caféer og restauranter.

På hyggelige Piazza Tre Martiri findes der et par restauranter og en isbar. Trækker I lidt ned i sidegaderne, vil I opleve byens autentiske madsteder, som absolut også er et besøg værd.

For de kulinarisk interesserede er den store torvehal et must see. Herfra sælges især frisk fisk til de lokale og til de få turister, der finder hertil.

Det kan du opleve

I Riminis sidegader er der desuden rig mulighed for at shoppe, uanset om man er til de dyre mærkevarer eller mere prisvenlige produkter.

Ved stranden finder I et væld af forretninger, restauranter, barer og diskoteker. Rimini har et livligt natteliv, så det er her de unge italienere og turister mødes i weekenderne for at danse til langt ud på natten.

Den toldfrie lille stat San Marino ligger knap 1 times kørsel fra Rimini. Får I lyst til at besøge det smukke bakkede bagland med dets middelalderborge og mange fortræffelige spisesteder, er der ikke særlig langt at køre. Derudover kan den vidunderlige universitetsby Urbino, der befinder sig i højlandet i naboprovinsen Marche, nås på et par timer.

Lonely Planet har lavet en udmærket guide til Rimini, som du kan læse lige her.

Spinner Indlæser...

Regioner i Rimini

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY