fbpx

Den smukke by Sanremo er en elegant by på Liguriens blomsterriviera. Byen er fyldt med pompøse villaer og Riviera-stil, og det er netop derfor byen har fået kælenavnene “blomsterbyen” og “Italiens Monte Carlo”.

Sanremo består af et rigt handelsliv, et stort udbud af spisesteder samt et kasino. Tilføjer man dertil stranden, den lange promenade, cykelstier, sportsfaciliteter og legepladser i smukke omgivelser, er rammen for alvor sat for en dejlig ferie. Byen ligger mellem Ventimiglia og Imperia ved indløbet mellem Capo Nero og Capo Verde på den Liguriske riviera. Byen består af en gammel og ny bydel. La Pigna, som er den gamle bydel, er karakteriseret af middelalderlige stenhuse, stejle gader, overdækkede passager og små torvepladser. Den nye bydel stammer oprindeligt fra en gammel fiskerby, og er i dag blevet forvandlet til et elegant og beundringsværdigt badeområde, der årligt trækker mange af italiens bedste folk til.

Byen byder på kunst, kultur og sport. Her kan du blandt andet opleve fiskeri, dykning, windsurfing, golf, ridning og meget mere. Her er der altså tale om en badeby, som har det hele. Byen sætter også scenen til en årlig musikfestival, der er den formodede inspiration til Eurovision Song Contest. Byen er også vært for verdens længste professionelle en-dags cykelløb. Cykelløbet strækker sig 289 kilometer – fra fashionable Milano i nord til skønne Sanremo i syd.

I midten af ​​det 19. århundrede blev Sanremo en magnet for kongelige europæiske landflygtige. Kongelige såsom kejserinde Elisabeth af Østrig og Tsar Nicola af Rusland begunstigede ofte byens dejlige vintre og den svenske opfinder Alfred Nobel havde sågar en villa i byen. Den russisk-ortodokse kirke, der minder om Moskvas Vasilij-katedral, vender stadig hoveder nede ved strandpromenaden.

Der er en masse at opleve i Sanremo og de mange hyggelige, omkringliggende byer. Det kan du læse meget mere om hos Lonely Planet lige her.

Spinner Indlæser...

Regioner i San Remo

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY