fbpx

Campania er en region i det sydlige Italien og strækker sig langs det tyrrhenske hav, fra mundingen af ​​Garigliano floden til Policastro-bugten. Det milde klima, kystens skønhed, dets rige kunst og historie, og kærlighed til mad gør Campania til det fascinerende område det er.

En ferie til Campania er ikke komplet uden at se havet, regionens ubestridte dronning, med sine intense farver, dets kyster, der kryber med bugter, bugter og klippeflytter. Vandene her byder på øerne i Napoli, Capri og Ischia – Nogle ægte mesterværker i naturen!

Denne region gøres endnu mere charmerende af den blomstrende middelhavsvegetation. Campania veksler med sine små, charmerende byer, der fortæller historien og traditionerne her i området. Noget der gør ethvert ophold uforglemmeligt.

Og hvordan man skal ikke glemme de naturlige kræfter, der dominerer denne region. Vulkanen Vesuvius, som er dyster og mystisk, elsket for sin skønhed og frygtet for sin magt.

Derefter Napoli, berømt over hele verden for sin intensiteten og passion i sin musik, og ikke mindst lidenskabelige fodboldfans. Her bliver højkultur blandet med popkultur, det hellige med det profane, og det glade med det melankolske.

Sorrento er en by, der syntes at tumle ind i havet. Denne udsigt vækker paradisiske panoramaer og fængende kyster med små og skjulte strande, hvilket skaber en unik og fortryllende natur. Det er blandt andet i områder som dette, at en ferie i Campania virkelig kommer til sin ret. Her er menneskets arbejde virkelig monolitisk. De hårdeste områder består nu af en række terrasser, der skråner ned mod havet, der bruges til dyrkning af citrus, oliventræer og vinstokke. Disse haver afgiver milde dufte af appelsiner, citroner og appelsinblomster.

Musik og underholdning, sol og hav, historie og kultur finder du alt sammen i Campania. Besøg steder som Paestum, Pompeji, Herculaneum og Torre Annunziata, Chartulause af Padula, og det kongelige palads i Caserta. Alle vil tage dig tilbage i tiden!

Spinner Indlæser...

Regioner i Campania

En rejse til Amalfikysten giver dig mulighed for at opleve en af de smukkeste kyststrækninger i verden, og det er ikke uden grund. Den ligger på den...
På en rejse til Napoli kan du opleve en skattekiste af kunst og historie, af uudslettelige tegn fra tidligere dominans, som hver især har haft deres...

Billeder

Send forespørgsel på rejse

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke en rejse? Send din forespørgsel via formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt.

  • DD slash MM slash YYYY
  • DD slash MM slash YYYY