fbpx

Besøg LH Hotel Lloyd Roma, et skønt 3-stjernet hotel i midten af et historisk spændende område

LH Hotel Lloyd Roma er et 3-stjernet hotel beliggende ved Porta Pia-pladsen lidt nord-øst for hovedbanegården og det historiske centrum i Rom. Hotellet tilbyder en komfortabel og behagelig indkvartering tæt på Roms historiske centrum. Hotellet ligger i et roligt område, ikke langt fra offentlig transport og et marked.

Om hotellet

Det nyrenoverede LH Hotel Lloyd Roma rummer 52 værelser. Receptionen har åbent 24 timer i døgnet, og tilbyder bagageopbevaring, roomservice og concierge service. Personalet er klar til at byde dig velkommen. De hjælper dig med at gøre dit ophold mere behageligt og anbefaler gerne steder at besøge, hvor du kan smage det typiske romerske køkken.

Hotellets morgenmad består af en buffet, som bliver serveret på hotellets hyggelige terrasse. Terrassen er omgivet af blomster og de omkringliggende bygninger. Her summer af god morgenstemning og personalet er opmærksomme på, at du får den bedste start på dagen. Skulle vejret ikke være til udendørsservering, har LH Hotel Lloyd Roma også et indendørs morgenmadslokale.

Personalet er altid behjælpelige med anbefalinger til gode restauranter, vejledning til offentlig transport samt forslag til at komme rundt i byen og hvad man skal se. Hos LH Hotel Lloyd Roma får du uden tvivl de bedste forudsætninger for en storbyferie.

Området

LH Hotel Lloyd Roma ligger i området Nomentano. Det er et dejlig område for dem, der er interesserede i gamle vartegn, kunst og museer. Det er et semi-central villakvarter i den nordlige del af byen, som vil overraske dig med sine grønne områder og hyggelige stemning. Det er et ideelt område til dem, der leder efter et mere afslappet ophold. Området er hjemsted for ambassader og støder op til Roms universitet. Det nærliggende kommercielle område omkring Piazza Bologna har også en metrostation.

Fra LH Hotel Lloyd Romaer der cirka 15 minutter med offentlig transport til centrum af Rom (30 minutter til Vatikanstaten). Der er cirka 15 minutter med offentlig transport til området omkring Villa Borghese og Via Veneto (cirka 30 minutters gang). Der er gode muligheder for busser og metro tæt på hotellet - den tætteste station er Castro Pretorio, som ligger cirka 10 minutters gang fra hotellet.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr tilladt efter aftale og mod gebyr
Parkering Ja Parkering mod 18 EUR pr. dag
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Hotel Apogia Lloyd Rome
Hotel Apogia Lloyd Rome
Hotel Apogia Lloyd Rome
Hotel Apogia Lloyd Rome
Hotel Apogia Lloyd Rome
Hotel Apogia Lloyd Rome
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Der er i alt 52 værelser, som alle er klassisk indrettede med eget badeværelse, aircondition, satellit-tv og minibar. Der er gratis trådløs internetadgang overalt på hotellet og på værelserne.

Værelserne er indrettet med klassiske jordfarver, der giver rummet en afslappende atmosfære. Møblerne er komfortable, så efter en lang dag i oplevelsesrige Rom, er værelset et rart sted at slutte sin dag og begynde en ny.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Hotel_apogia_Lloyd_Rome1 Hotel_apogia_Lloyd_Rome3 Hotel_apogia_Lloyd_Rome1 Hotel_apogia_Lloyd_Rome3
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Turistskat 4 euro pr. nat
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image