fbpx

Nyd en skøn ferie på Hotel Relais Antica Masseria, hvor du kan omgive dig med sol og unikke øjeblikke af velvære for krop og sjæl.

Det 4-stjernede Hotel Relais Antica Masseria ligger blandt landlige omgivelser, i Italiens hæl Apulien, 10 km udenfor byen Conversano, tæt på Bari. Stedet er kendetegnet ved den ro, afslapning, komfort, gæstfrihed og gode mad der tilbydes. En stor grøn park hilser hotellets gæster velkommen, og er med til at fordybe dem i en unik atmosfære. Hotellet er omgivet af olivenlunde også en stor have med legeplads. Dertil er der en flot swimmingpool, hvor du kan omgive dig med sol og unikke øjeblikke af velvære for krop og sjæl. Hotellet var for ca. 20 år siden ”kun” en lille gård, som i dag takket være ejer familien, nu er blevet et flot hotel i en af Italien mange smukke regioner.

Hotel Relais Antica Masseria

Hotellet har 18 værelser, alle med egen indgang og møbleret terrasse, hvor man nyde naturen. De komfortable værelser er smagfuldt og elegant indrettede. Alle værelser er udstyret med alle bekvemmeligheder: individuel aircondition, minibar, pengeskab, farve-tv med Sky-kanaler og betalings-tv, Wi-Fi, telefon, et rummeligt og komfortabelt badeværelse med brusebad, hårtørrer og makeup-spejl. Hotellet har en hyggelig åben lobby med Wi-Fi og køkken-stue med TV. Dertil er der også en bar, morgenmadsrestaurant og en elegant udendørs terrasse med paraplyer, smedejerns borde og stole. Morgenmaden på består af en buffet. Der er en privat restaurant ved siden af, der serverer italienske retter og specialiteter fra Apulien til frokost og middag.

Området

Den strategiske beliggenhed, halvvejs mellem de vigtigste og mest fascinerende omgivelser i Apulien, gør dette til et ideelt hvorfra man kan dykke ind i Apuliens dybe historie og fascinerende kultur. De berømte Trulli stenbygninger i byen Alberobello er 20 km væk, mens du kan nå Grotta di Castellana huler på kun 10 minutter i bil. Derudover er der ca. 1,5 times kørsel til den smukke barokby Lecce - også kaldet ”Barokkens Firenze”. Området er også hele Europas Climadiff! Apulien producerer mere vin end hele Tyskland gør. De er kendt for ”billige” vine — og det skal forstås meget positivt. På grund af de favorable vejrforhold, så kan prisen på produktionen holdes nede, og komme forbrugeren til gavn. De bedste druer fra området er Negroamaro, Malvasia Nera og Primitivo. De vinglade må søde ganen med Salice Salentino og Castel del Monte. Skal vinen være lyserød, så er det oplagt at prøve Five Roses fra Leione de Castris.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej Hotellet har ikke egen restaurent, men der ligger en restaurent lige ved siden af der serverer lokale retter både til frokost og aften
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Ja
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Nej
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Hotel relais antica masseria
Hotel relais antica masseria1
Hotel relais antica masseria4
Hotel relais antica masseria6
Hotel relais antica masseria8
Hotel relais antica masseria classic
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Dobbeltværelserne på Hotel Relaise Antica Masseria, har alle egen indgang og møbleret terrasse, hvorfra man kan nyde den omkringliggende natur. De komfortable værelser er smagfuldt og elegant indrettede. Alle værelser er udstyret med alle bekvemmeligheder: individuel aircondition, minibar, pengeskab, farve-tv med Sky-kanaler og betalings-tv, Wi-Fi, telefon, et rummeligt og komfortabelt badeværelse med brusebad, hårtørrer og makeup-spejl.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 12
Gratis afbestilling
 
Il Vigneto di Roddi Il Vigneto di Roddi
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image