fbpx

Hotel Novotel Warszawa Centrum ligger i centrum af Warszawa

Fra Hotel Novotel Centrum er der bare fem minutters gang til hovedbanegården, butikker, kulturelle og historiske oplevelser. Dette hotel er det rette valg, hvis man ønsker i hjertet af Warszawa. Der er kort afstand til stort set alt i byen. Skulle der alligevel være længere end man orker til fods, finder man metroen lige ude for døren af hotellet.

Hotellet

Hotel Novotel Warszawa Centrum byder på panoramaudsigt over Warszawa, trådløs internetadgang, samt en varieret morgenmad. Samtlige værelser på hotellet har et privat og rummeligt badeværelse. Derudover finder man kaffe- og the-faciliteter, pengeskab, skrivebord, sofa samt gratis Wi-Fi. Personalet i receptionen står desuden til rådighed døgnet rundt.

På Hotel Novotel Centrum finder man ligeledes en kombineret restaurant og bar, Novo Square Lounge Bar. Her kan man nyde en velsmagende, international frokost eller middag. Restauranten holder åbent alle dage og serverer frokost frem til kl. 18.00. Fra kl. 18.00 serveres der middag. Ønsker man at slutte en god dag af med en drink eller to, serveres der også et udvalg af forskellige drinks.

Området

Hotel Novotel Warszawa Centrum ligger ved paladset for kultur og videnskab. Der tilbydes endvidere gode transportmuligheder via metrostationen og de mange busser og sporvogne, der har stoppested blot få skridt fra hotellet.

Et ophold på Hotel Novotel Centrum giver dig mulighed for en rig, kulturel oplevelse! Udover at Warszawa er hovedstaden i Polen, er byen også kendt på at være rig på seværdigheder. Her er der rigeligt at tage sig til for historie- og kulturinteresserede. Først og fremmet er værd at se Den Gamle by, Stare Miasto, fra 1400-tallet med kongepaladset. Her finder du også Domkirken Johannes-katedralen.

Kulturpaladset, Stalins gave til det polske folk, er absolut også et besøg værd, selvom lokalbefolkningen hader den 234 meter høje bygning inderligt, grundet dens symbolske status. Alligevel kommer de til Kulturpaladset pga. de mange museer, teatre, biografer og restauranter. Et ophold på Hotel Novotel Centrum giver dig rig mulighed for at opleve alt, hvad byen har at byde på.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt mod eventuelt gebyr
Parkering Ja Parkering tilgængelig mod gebyr på 85 PLN per dag.
Elevator Ja
Reception Ja Receptionen er døgnåben
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Hotel Novotel Warszawa Centrum
Hotel Novotel Warszawa Centrum
Hotel Novotel Warszawa Centrum
Hotel Novotel Warszawa Centrum
Hotel Novotel Warszawa Centrum
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
Room image

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.

 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY