fbpx

Hotel Holiday Bologna er det perfekte hotel til dig, der ønsker at bo i hjertet af byen mens der kræses om dig som gæst.

Det 3-stjernede Hotel Holiday Bologna er en god base for et pragtfuld ophold i hjertet af Bologna. Det ligger blot et par skridt fra de mest berømte monumenter og museer i byen. Naturligvis er det også tæt på den pragtfulde og unikke Piazza Maggiore, hvor det kun tager 10 minutter at gå til fra hotellet.

Om Hotel Holiday Bologna

I bliver budt velkommen i Hotel Holiday Bolognas reception af det venlige personale. Hotellet rummer 35 værelser, som alle er komfortable og velindrettede. Nogle af dem har udsigt over den historiske midtby. En italiensk morgenmad bliver serveret i hotellets morgenmadsstue fra klokken 07.30 til 10.00, eller I kan få arrangeret room service og spise på værelset. Receptionen har 24-timers åbent, hvor der altid står en fra personalet klar til at svare på jeres forespørgsler. De er gerne behjælpelige med at arrangere ture, reservere borde på restauranter og komme med deres lokale viden om attraktioner, restauranter og butikker.
Hotel Holiday Bologna er det perfekte hotel til dig, der ønsker at bo i hjertet af byen mens der kræses om dig som gæst.

Området

Hotel Holiday Bologna ligger i det historiske centrum af Bologna på en stille sidegade, som sikrer jer et fredfyldt ophold, selvom I bor i centrum af byen. Der er en kort gåtur både til den historiske midtby og hovedbanegården i Bologna. Området ved Hotel Holiday Bologna byder på et væld af butikker, restauranter, caféer og barer. Her kan I spise nogle af de fineste og smagfulde retter, Italien har at tilbyde. Der er gratis transport til og fra Bolognas største udstillinger efter anmodning hos hotellets personale. Lufthavnsbussen standser tæt ved hotellet, mens Piazza Maggiore ligger 700 m derfra. Herfra er der blot 10 minutters gang til Piazza VIII Agosto, Asinelli-tårnet og Garisenda-tårnet. Derudover ligger Nettuno fontænen og Bolognas universitet (det ældste i verden) også meget tæt på.

Transport til og fra Hotel Holiday Bologna

Bussen (Aerobus) kører mellem Bologna Lufthavn og banegården i Bologna - det tager ca. 15 min. at gå til hotellet derfra. Bussen afgår ca. hvert 11 minut til og fra lufthavnen, rejsetiden er ca. 20 til 25 minutter.

Billetter koster 6 € pr. person pr. vej og kan købes ved ombordstigning på bussen. Tætteste stop ved centrum og hotellet er tredje stop (Via dei Mille - centro città). Derfra tager det ca. 10 min at gå til Hotel Holiday.

Taxa fra lufthavnen til hotellet koster ca. 20 € pr. vej.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Wi-Fi mod betaling
Pool Nej
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Nej Der ligger mange restaurenter lige rundt om hjørnet
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt efter aftale og mod betaling
Parkering Ja Kan arrangeres mod gebyr
Elevator Ja
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Ja
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Hotel Holiday Bologna
Hotel Holiday Bologna
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Dobbeltværelse


Hotel

Værelserne har alle Wi-Fi (mod gebyr), minibar, sikkerhedsboks, hårtørrer, centralvarme, satellit-tv, en-suite badeværelse og aircondition.


Værelset rummer : 2 personer
Senge : 1 dobbeltseng
Måltid : Morgenmad
Værelser af denne type: 10
Ikke refunderbart
 
Hotel Holiday Bologna Hotel Holiday Bologna Hotel Holiday Bologna Hotel Holiday Bologna
Depositum gebyrNej
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 Turistskat 3 euro pr. nat pr. person
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image