fbpx

Oplev en speciel og mindeværdig tur til Gdansk, på det fantastiske 5-stjernede Hotel Hilton Gdansk.

Det 5-stjernede Hotel Hilton Gdansk blev grundlagt i juni 2010 og er ét af de mest anerkendte hoteller i Polen. I 2011 blev hotellet desuden anerkendt og valgt af The New York Times til det syttende mest spændende sted over hele verden. Gdansk er en af Europas gamle Hansestæder og en af Polens mest historiefyldte byer. I Gdansk er der rig mulighed for at opleve en moderne dynamisk by blandet med et stort historisk, arkitektonisk islæt. Et sted, som i den grad er værd at besøge.

Hotel Hilton Gdansk har en malerisk beliggenhed ved bredden af MotÅ‚awa-floden. Hotellet ligger i hjertet af Den Gamle By, med udsigt over Å»uraw. Hotellet byder på komfort og velbehag helt ud til fingerspidserne, og de besøgende vil opleve en overdådig kvalitet og ikke mindst komfort. Personalet gør alt i sin magt for at de besøgende får det bedst tænkelige ophold.ªç

Hotellet

Hotel Hilton Gdansk har i alt 150 værelser. Hotellets Guestrooms er på 32 m2 og er indrettet efter en ide om et moderne og flot, men også funktionelt interiør, hvor der er taget højde for hver enkelt detalje. Deluxe værelserne er på 37m², og udover et mere rummeligt værelse følger også muligheden for at nyde en uforglemmelig udsigt over MotÅ‚awa.

Alle værelserne er udstyret med individuelt styret aircondition, elektronisk sikkerhedsboks, trådløst Wi-Fi, 32” LCD — fjernsyn, satellit- og pay-tv, minibar, kaffe- og te-faciliteter, MP3 vækkeur, professionel, bærbar hårtørrer, Peter Thomas Roth skønhedsprodukter samt elektronisk låsesystem som gør dit ophold top-sikkert.

Derudover tilbyder Hotel Hilton Gdansk også forskellige faciliteter, som kan styrke krop og sind. Hotellet tilbyder en lang række eksklusive spa-behandlinger, som kan få enhver til at føle sig født på ny. Derudover er der både fitnesscenter og en stor svømmehal, som frit kan benyttes af hotellets gæster.

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja Inden- og udendørs pool
Børnepool Nej
Strand Nej
Restaurant Ja
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja Kæledyr er tilladt mod eventuelt gebyr
Parkering Ja Parkering er mulig uden reservation mod gebyr på 109 PLN pr. dag.
Elevator Ja
Reception Ja Døgnåben reception
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja Mod gebyr
I by eller landsby Ja
Tennis Ja
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Hilton Gdansk
Hilton Gdansk
Hilton Gdansk
Hilton Gdansk
Hilton Gdansk
Hilton Gdansk
Hilton Gdansk
Hilton Gdansk
Hilton Gdansk
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
Room image

Denne overnatningsmulighed kan pt kun bookes via forespørgsel, så udfyld venligst dette lille svarskema, og vi vender tilbage inden 24 timer på hverdage. Så kan du booke efterfølgende.

 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY