fbpx

Vista Blu Resort

Besøg Europas svar på Caribien! Sardinien er Middelhavets næststørste ø, og ligger syd for Korsika. Her går kombinationen af afslapning og aktiviteter hånd i hånd.

Vista Blu Resort ligger 2 km fra Alghero, på den nordvestlige kyst af Sardinien, i en panoramisk beliggenhed ved foden Monte Carru med smuk udsigt over bugten ved Capo Caccia. Der er villaer i naturskønne omgivelser med middelhavsplanter og olivenlunde. Resortet har swimmingpool, bar og reception.

Villaerne på Vista Blu Resort

Villaerne på Vista Blu Resort er bygget med kvalitetsmaterialer og er elegant indrettede. De er rummelige og alle omkring 80 kvadratmeter. Alle villaer er udstyret med et tekøkken med service og bestik, ovn og mikroovn, en gårdhave møbleret med bord og stole, grill, terrasse med bord og liggestole, have og privat parkering. Inden i villaen finder du også aircondition og varme, tv, vaskemaskine, hårtørrer, strygejern og strygebræt.

Villaerne består af stue med en sofa, soveværelse med dobbeltseng, et yderligere soveværelse, to badeværelser, hvoraf det ene er med badekar, det andet med bruser.

Priser 2021

[caption id="attachment_16150" align="alignnone" width="500"]Priser Priser[/caption]

Priser er pr. person i delt lejlighed til 4 mennesker

Rejsen inkluderer:

 • 7 nætter i lejlighed til 4 personer.
 • Fly fra København til Olbia t/r
 • 1x håndbagage pr. person (maks størrelse 55 x 40 x 23 cm)
 • 20 kg kuffert pr. person
 • Billeje under hele opholdet inkl. forsikringer og fri km (Opel Corsa eller lignende).

Tilkøb:

 • Det er også muligt at tilkøbe kaskoforsikring og 'all inclusive' forsikring (forsikringen dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) for 350 kr. for 7 dage.

Alghero

Vista Blu Resort ligger 3,5 km fra Lido di Alghero, en af ​​de smukkeste strande på kysten ved ​​Alghero, lige nord for det historiske centrum. Der er mange andre anbefalelsesværdige strande i området, heriblandt Le Bombarde, Lazzaretto, Maria Pia, Punta Negra og bugten Porto Conte.

Vista Blu Resort ligger 2 kilometer fra Alghero, hovedbyen i det nordvestlige Sardinien. Alghero er berømt for sin catalanske oprindelse, der klart afspejles i byens sprog, arkitektur, kultur og køkken. Alghero har ca. 44.000 indbyggere, i folkemunde går byen ofte under navnet ”Italiens Barcelona, da byen har været under catalansk styre. Det afspejler sig stadigvæk i dag, hvor befolkningen har en helt særlig dialekt.

Efter en dag på stranden i Alghero, er det oplagt at udforske gaderne i byens historiske centrum. Her kan du blandt andet beundre byens oprindelige borgmur. Byen byder også på mange andre aktiviteter såsom sejltur til hulerne af Neptun (Grotte di Nettuno), eller en tur på Escala del Cabirol, "hjortetrappen", med de 654 trin. Det er oplagt at nyde solnedgangen, som er helt fantastisk fra byen. Herefter venter et levende natteliv med barer og diskoteker.

Sardinien

Øen bliver ofte sammenlignet med Caribien, det skyldes det flotte badevand og de mange kilometer flotte strande.

Nøgleordet for Sardinien må være autenticitet, øen har en helt speciel stemning, som ikke findes andre steder. I vil blive tryllebundet af den uberørte natur og den enorme gæstfrihed. Du kan læse meget mere om Sardinien på vores side lige her.

 

Faciliteter på stedet

Internetadgang * Ja Gratis Wi-Fi
Pool Ja
Børnepool Nej
Strand Ja Knap 4 kilomeer til Lido di Alghero, der er en af ​​de smukkeste strande på kysten af ​​Alghero
Restaurant Nej
Aircondition Ja
Kæledyr tilladt Ja
Parkering Ja Gratis parkering
Elevator Nej
Reception Ja
Garage Nej
All inclusive Nej
Vaskemaskine eller vaskeri Ja
I by eller landsby Nej
Tennis Nej
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):
 • Antal på stedet:
 • Antal sovepladser:
 • Ekstra senge (mod betaling):

Send forespørgsel om booking

Nærmeste lufthavne

spinnerVent venligst...

Billeder

Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
Vista Blu Resort
 • DD slash MM slash YYYY
 • DD slash MM slash YYYY
 1. Vælg indkvartering
 2. Personoplysninger
 3. Godkend
 4. Betal
Vælg venligst et andet værelse. Værelse valgt skal have en pris.
 

Villa til 4 personer


Lejlighed

Alle villaer er udstyret med et tekøkken med service og bestik, ovn og mikroovn, en gårdhave møbleret med bord og stole, grill, terrasse med bord og liggestole, have og privat parkering. Inden i villaen finder du også aircondition og varme, tv, vaskemaskine, hårtørrer, strygejern og strygebræt.

Villaerne består af stue med en sofa, soveværelse med dobbeltseng, et yderligere soveværelse, to badeværelser, hvoraf det ene er med badekar, det andet med bruser. 


Værelset rummer : 4 personer
Senge : 2 enkeltseng , 1 dobbeltseng
Måltid : Kun værelse
Værelser af denne type: 5
Ikke refunderbart
 
Villa på Vista Blu Resort Villa på Vista Blu Resort Villa på Vista Blu Resort Villa på Vista Blu Resort Villa på Vista Blu Resort Villa på Vista Blu Resort Villa på Vista Blu Resort Villa på Vista Blu Resort Villa på Vista Blu Resort Villa på Vista Blu Resort
Depositum gebyr200€
SlutrengøringNej
ReservationsgebyrNej
 
Ankomst
Udsolgt
Ingen ankomst
 
KLIK FOR MERE INFO
Room image